Guti Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Witam . Ostatnio widziałem nowe dziecko yamahy MT03 , młodszy brat MT01. O ile MT01 to połączenie Silnika z Power Crusa do Naket'a to MT03 to jak by seryjny cywilniak suermoto do miasta i nie tylko . Jak dla mnie Bomba !!do tego Singielek Tenerki 660 ahh Muza dla ucha 8) ale co najważniejsze wchodzi do seryjnej prod. (Wiadomo żę trochę bedzie sie różniła od tego co na fotkach np. przednia lampa bedzie od gołego fazera 600 ale ogólnie taka bryła i wszystko prawie takie same) 8) Co Wy na to ?? PS: Tylko pewnie cena będzie taka , że bedzie trzeba sobie odpuścić na starcie i schować go do szufladki w półce na marzenia :? ele mimo wszystko piekny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Dla mnie to smieszne moto w skali od 1-10 dam 5 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 ehh no bez przesady, wolałbym za tą kase kupić nową wyczynówkę i jeszcze jakąś szlifierke 600 i napewno na oba te motocykle w tej cenie MT03 by starczyło :) no ale jak kto woli ;) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 mi sie podoba, i tez fajne jest er-6 nawet z leksza podobne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 lepiej juz nowke jakiegos KTM-a kupic:) wogole to smieszny taki wyglad ma, troche streetfighter taki-ale kto co lubi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Dokładnie taki jak by street , poprostu przez połączenie tylu dziedzin może jest dla mnie taki fajny :) ale wikszość częśći ma z enduro-supermoto dla tego was zapytałem o opinię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 niezle ma tylne zawieszenie... fajny patencik :) tu bokiem cos tego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Mi osobiście jakoś szczególnie się nie podoba, ale jak to ktoś powiedział: o gustach się nie dyskutuje :) . Wygląda tak innowacyjne: tylni amor, napęd i bryła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramar Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Jak dla mnie to beznadzieja. Fajne ma tylko przednie tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 maly silnik wstawili by od R1 :-D :-D :-D :-D :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Muskularny. Ktoś wspmniał o Kawaski ER-6, faktycznie nico podobny przód. ER-6 jest genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 dobry dział :(A tak to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 fotki nie dzialaja ... W kazdym badz razie znalazlem sobie na necie. Moto ciekawe , ladne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Fajne moto, raczej dla początkujących, lub do rekreacyjnej jazdy po mieście. W Polsce raczej sukcesu to nie odniesie, bo tego rodzaju motocykle raczej się u nas jeszcze nie sprzedają (po prostu jak ktoś chce wydać tyle kasy na jednoślad, to zwykle kupuje już coś "poważniejszego").Niemniej podoba mi się koncepcja tego motocykla. W kwestii designu nie podchodzi mi przednia lampa, fajne za to są wydechy.Cena wyniesie pewnie ok. 28-32 tys. zł. Za taką "zabaweczkę" z niezbyt mocnym silnikiem to na polskie warunki sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Pora w tym dziale tym motocyklu pogadać.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi