Januszm Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 No i pojechali, nareszcie mnie nie wkurzają :biggrin: Ale co będzie jak wrócą i zaczną opowiadać jak, to świetnie było :icon_biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Melduję się, że dojechałam cała, zdrowa i cała umorysana w błocie, bo mnie burza dopadła :)Oczywiście moja najsłodsza wada, którą zwę moją cechą kobiecą, dała o sobie znać. Czyli pomyliłam trasy i wylądowałam w Ostrołęce zamiast przez Wyszków polecieć. Ale co tam, dawno tam nie byłam :) Było zajebiście, chociaż na moto to ja dziś nie powinnam wsiadać.Ściskam mocno i jeszcze się odezwę jak tylko równowagę złapię.Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Heja tu Bandziory.....:))) DRUDZY......cali, zdrowi, szczęśliwi, opaleni....... Lala... Wszystkie kobiety bawią się Rychami..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Melduję się czecia! :) Było zajebiście - dużo wody, słońca (tego czasem trochę za dużo) i świetne towarzystwo, kajaczki, muzyka na żywo w wykonaniu Łysego i Alicji oraz nocne hulańce pod sklepem, brutalnie zakończone przez skręcenie kostki. Ale "gdyby kózka..." itp. W każdym razie jest coraz lepiej...Dzięki wszystkim za wspaniały łikendzik. Opalona, pogryziona przez mrówki, ale zadowolona - Marysia (co nie ma Rysia, ani tym bardziej Rycha :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Siemka ja tez sie meldujeopalony jak raczek oraz pogryziony przez mrowki wrescie udalo mi sie zalogowac na forummam juz zdjecia z wyjazdu (nie spakowane zajmuja 482 MB,narazie niemam zbytnio czasu aby je zmniejszyc :) ) jak ktos bedzie chcial to moge wypalic plytke i podrzucic, jeszcze tylko jutro jestem w W-wie wracam 24,07 i wtedy moge sie podzielic zdjeciami milego smiganka :) i do zobczonka :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez Andrzej Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Siemka ja tez sie meldujeopalony jak raczek oraz pogryziony przez mrowki wrescie udalo mi sie zalogowac na forummam juz zdjecia z wyjazdu (nie spakowane zajmuja 482 MB,narazie niemam zbytnio czasu aby je zmniejszyc :) ) jak ktos bedzie chcial to moge wypalic plytke i podrzucic, jeszcze tylko jutro jestem w W-wie wracam 24,07 i wtedy moge sie podzielic zdjeciami milego smiganka ;) i do zobczonka :) Heja Andrzej,wypal płytkę a Bandit jutro się z Tobą zdzwoni i odbierze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Hej szmaty!!! :) Dojechałam; na ostatnim kawałku z Łochowa do Sulejówka wyprzedziłam wszystkich działkowiczów. A to dlatego, że brygada w końcu namówiła mnie do jazdy w swoim tempie ( 80km/h - tak???? :) ). W końcu można będzie iść do pracy i odpocząć po męczącym weekendzie....właśnie upajam się zajebistymi fotkami pod kryptonimem "czarna fuga" .....wszystkie dziewczynyyyyyy bawią się rychaaaami !!!!!! ;) parę fotek na zaostrzenie apetytu :) czyja to noga? http://img278.imageshack.us/img278/9550/noga6qj.jpg P I E K Ł O http://img199.imageshack.us/img199/3669/pieklo6dm.jpg mototuryści http://img191.imageshack.us/img191/1119/krutynia5fj.jpg lanser w Kwiku http://img268.imageshack.us/img268/1699/gerard0kr.jpg Edytowane 9 Lipca 2006 przez oleska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam,było naprawdę świetnie. Wielkie dzięki :) . A dziś warszawskie 33 stopnie... ufff... Ktoś wraca do Kwiku?Wczoraj z częścią brygady umawialiśmy się do kina. Okazało się, że cała część padła po powrocie. Ktoś chętny na dziś? „Rozpustnik” z Johnnym Deppem, Kinoteka, godzina 20.10... BuziarryJadzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam,było naprawdę świetnie. Wielkie dzięki ;) . A dziś warszawskie 33 stopnie... ufff... Ktoś wraca do Kwiku?Wczoraj z częścią brygady umawialiśmy się do kina. Okazało się, że cała część padła po powrocie. Ktoś chętny na dziś? „Rozpustnik” z Johnnym Deppem, Kinoteka, godzina 20.10... BuziarryJadzia Heya,Bandziory będą :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Wczoraj z częścią brygady umawialiśmy się do kina. Okazało się, że cała część padła po powrocie. Ktoś chętny na dziś? „Rozpustnik” z Johnnym Deppem, Kinoteka, godzina 20.10... BuziarryJadziaKusząca propozycja, postaram się stawić, dawno w kinie nie byłam :) no i nie umiem w domu usiedzieć.PozdrowionkaAśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Hejka -- FUGI PROSZĘ JUŻ NIE OGLĄDAĆ :) -- Nogi moje po skarach poznaje :) -- ok w kinie będe :) -- POZDRAWIAM wszystkie bobry i rychy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Piiiiiiiiiiiwoooooooooo wnieesiooooooooneeeeeeeee baaawi sie rychaaaaaaaaaami :banghead: Jestem! Dojechałem w jednym kawałku tylko mi stanęła karimata przy 160kmh, ale pajączek ją utrzymał ;) Wiekuiste podziękowania i pozdrowienia dla:- Oleśki za próby sfotografowania mnie i kajaki - Alicji za nocne rozmowy alkoholowe- Baryła za całokształt (MIĘSO!!) ;) - Złotej za reanimację mojej nogi- Pietrasa za przechowanie motonga i za pożyczkę- Gerarda za pożyczkę :icon_razz: - Grzesia za cierpliwą jazdę na jedynce w R1 - Andrzeja za wiosłowanie krzywym kajakiem (sprzęt skręcał, chyba główka ramy hehehe)- Staszka i jego lepszej połowy za przejażdżkę Bulldogiem- Asi za zabicie osy uchem :) - Wojtasika za zajefajny projekt czwartkowy :notworthy: - Bandziorów za wspólne 140 kmh- jakiejś mrówki, która mnie w d..e ugryzła :icon_mrgreen: - i całej reszcie, której tu pewnie nie wymieniłem bo głodny jestem. Mięso!! Wczoraj w nocy niestety dostałem zj...kę za niewsytarczające zdezynfekowanie padłej nogi żubrówką (fakt, może ona jest wewnętrznego stosowania ;)) i pojechałem na pogotowie dostać zastrzyk i pokazać rany lekarzowi. Dziś biegam z bandażem i na pięcie ale biegam :)) pozdr i do zoba, bo kret mi pisze po majtach :icon_mrgreen: LYsY EDIT (bo zapomniałem) - do kina przyjdę, choćby na rzęsach! Edytowane 10 Lipca 2006 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Czołem ... :) ... Ale mnie wkurzacie ... I gdzie do cholery jest Stasiu i Gerard ? Ciągle jadą ??? :banghead: Dawać więcej fotek niechaj choć oko nacieszę :notworthy: Chyba polubię warszawiaków i się do Was wprowadzę, bo ode mnie to i nad morze i na Mazury daleko. PozdrawiamP.S. :icon_mrgreen: Wojtasik !!! Coś Ci się z gębą stało !!! ;) A Gerard na głowie to co ma to czapeczka ratownika ???Ech.... :icon_mrgreen: Edytowane 10 Lipca 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 WitamBardzo dziękuję wszystkim za suuuuuper weekend :banghead: Ja chcę jeszcze raz!!! ;) Uratowaliście mój mózg przed przegrzaniem nad książką :) A egzamin będzie musiał poczekać do września, ale nic to. Oleska, te kajaki to był doskonały pomysł!!! Kino... hmmm... bardzo chętnie- pogadam z Pietrą- może wróci wcześniej z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Alice, "dziś do Ciebie* przyjść nie mogę" ...Niestety pracuję do 22, ale jeśli tylko planujecie jakieś piffko po seansie to chętnie się podłączę. I już się nie mogę doczekać na oglądanie fotek. A tu parę moich:tankowanie na przystani przy asyście ratowników mazurskiego WOPRhttp://img82.imageshack.us/img82/9656/10076230zd.jpgipiekło 2 (wersja w dopiekłowych kolczykach)http://img228.imageshack.us/img228/5017/10076240ea.jpg Pozdro i "rozpustnego" seansu życzę :banghead:baj * - kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi