LYsY Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 aha... ostrzegam, iz mam pewna niespodzanke... dla czwartkowiczow :icon_mrgreen: Kurde ja też chcę niespodziankę :buttrock: :buttrock: a chyba będę mógł jechać dopiero w piątek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Kurde ja też chcę niespodziankę :icon_mrgreen: :buttrock: a chyba będę mógł jechać dopiero w piątek :buttrock:...jak w piatek... to z niespodzianki dupa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Sprawy w robocie poukładały się na tyle że moge się wyrwać z Wami. :icon_mrgreen: Czytając posty nakręciłem się na wyjazd o ile nie będziecie mieli nic przeciwko :buttrock:.................................................... Barył Napisano Wczoraj, 11:22 Posłuchajcie gadałem z Wojtasikiem i ustawiliśmy się na 95% w czwartek po południu po robocie kogoś jeszcze kręci ten termin ????Zawsze to dzień do przodu i można pokręcić się po mazurach crossy.gif a nie tylko flesje.gif flesje.gif pobalować icon_mrgreen.gif Ja bym się pisał.... Pozdrawiam..... Edytowane 30 Czerwca 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 To złapcie dobrą miejscówkę, robi się zajebiście :icon_mrgreen: ja już chcę jechać! Myślę, że na miejscubędzie:.... Doooo PIEKŁAAAAAAAA!!!Ac propos grupy piątkowej to może zróbmy tak, że ludziska z Warszawy spotkają się pod Boldorem o 16.30 - 17.00, a potem pojedziemy grupą do Jabłonnej? Może tak być? Głupotą było by jechać tym z Jabłonnej do Wawy i spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Sprawy w robocie poukładały się na tyle że moge się wyrwać z Wami. :D Czytając posty nakręciłem się na wyjazd o ile nie będziecie mieli nic przeciwko :wink:.................................................... Ja bym się pisał....Pozdrawiam........no jakie przeciwko...? :crossy: ...im nas wiecej tym lepiej... :bigrazz: :D ...a tak poza tym to :buttrock: ...hehe... Baryl, jesli Grzegorz smiga z nami w czwartek... to nie ma bata... montuj do virowy NOS'a, SRAD'a i jeszcze jakies inne magiczne trzy- i czteroliterowe wynalazki :biggrin: ...aha no i spadochron... bo mamy sie zatrzymac... na mazurach :buttrock: To złapcie dobrą miejscówkę, robi się zajebiście :icon_mrgreen: ja już chcę jechać! Myślę, że na miejscubędzie:.... Doooo PIEKŁAAAAAAAA!!!Loluch... no miejscowka juz jest... patrz post nr 1 :bigrazz: pozdr, w Edytowane 30 Czerwca 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastec Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ja tu świerzak jestem więc tak nieśmiało zapytam: jest jakaś grupa planująca wyjazd w sobotę rano ? Edytowane 2 Lipca 2006 przez pastec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Zapoznałam się w końcu z niniejszym tematem, bo Pietra już mnie na ten wyjazd namawiał, ale ja nie bardzo wiedziałam w czym rzecz. I co ja najlepszego zrobiłam!!!??? Kiedy już wiem co to się kręci, to rozterka ogarnia mnie coraz większa... bo robotkę naukową mam w domu i to niezmirnie ważną życiowo... a tu taka impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Kiedy już wiem co to się kręci, to rozterka ogarnia mnie coraz większa... bo robotkę naukową mam w domu i to niezmirnie ważną życiowo... a tu taka impreza... Już Ci mówiłem, weź książki do kufra :icon_biggrin: Nawet jak nie zajrzysz, to będziesz sie dobrze czuła, że je masz (a nuż Cię najdzie ochota, na książki rzecz jasna) :cool: Pozdrowienia dla ekipy, którą spotkałem wczoraj w Raszynie ;) Moto już zaparkowane, czeka na wyjazd! Ja na piątek wezmę urlop. Mógłbym więc ruszyć w czwartek, ale... dopiero mocnym popołudniem. Urwać się z pracy przed czasem bym mógł, tak o 16:30, ale to i tak by wszystko trochę zajęło. O której planuje się wyjazd czwartkowy? pozdrLYsY EDIT: kto ma 1 wolne miejsce w namiocie?? Bo inaczej będę musiał spać w kufrze :banghead: Edytowane 3 Lipca 2006 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Wojtasik! Trójmiejska wycieczka w tym tygodniu wypadła, więc jadę z Wami. A na tą niespodziankę, przed którą ostrzegasz (!), to nie wiem czy się cieszyć czy bać... ...aha, no i jeśli będziecie jechać w tempie przelotowym na poziomie er-jedyny i Twojego wistromka, to ja dojadę pewnie ok dwa dni później.. hehe :icon_biggrin: No chyba, że Barył na mnie zaczeka i razem sobie śmigniemy żółwim tempem. pozdro i do czwartqczekam na dokładne wytyczne co to miejsca i czasu odprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ...jako że jutro czeka mnie służbowy wyjazd do Białegostoku (a pogoda taka że nic tylko moto przewietrzyć) napiszcie gdzie szukać tego "KWIKU" bo na mapie ... a chciałbym zobaczyc miejsce przyszłej jatki!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 napiszcie gdzie szukać tego "KWIKU" bo na mapie ... a chciałbym zobaczyc miejsce przyszłej jatki!pzdrStaszek -> http://mapa.szukacz.pl/ ...i zycie stalo sie prostsze :icon_biggrin: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ...aha, no i jeśli będziecie jechać w tempie przelotowym na poziomie er-jedyny i Twojego wistromka, to ja dojadę pewnie ok dwa dni później.. hehe :) No chyba, że Barył na mnie zaczeka i razem sobie śmigniemy żółwim tempem. TYLKO NIE ŻÓŁWIM :clap: :clap: :eek: a easy raiderowym :icon_biggrin: nie takie sprzęty wciągało się nosem :clap: :cool: wystartujemy razem, Bandit jedzie z Niunią więc nie będzie szalał a możemy się gdzieś spotkać na miejscu zresztą spokoko na Ciebie Maryś zawsze poczekam :clap: I co ja najlepszego zrobiłam!!!??? Kiedy już wiem co to się kręci, to rozterka ogarnia mnie coraz większa... bo robotkę naukową mam w domu i to niezmirnie ważną życiowo... a tu taka impreza... Spoko Spoko nie samymi książkami człowiek żyje nad ranem w sobotę będziesz miała mnóstwo ciekawych skacowanych typów do badania a pamiętaj że praktyka to podstawa - ja już apapu nie kupie ;) pozatym jestem pewien że wasza dwójka dużo wniesie do obozowego życia :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Spoko Spoko nie samymi książkami człowiek żyje nad ranem w sobotę będziesz miała mnóstwo ciekawych skacowanych typów do badania a pamiętaj że praktyka to podstawa - ja już apapu nie kupie :clap: pozatym jestem pewien że wasza dwójka dużo wniesie do obozowego życia :cool: :banghead: No tak... ja to jeszcze mogłabym coś wnieść ;) :clap: :icon_biggrin: ... ale Pietra to już właściwie nie ma co pokazać :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ... ale Pietra to już właściwie nie ma co pokazać :banghead: Może pokaże duszę romantyka? :icon_biggrin: :cool: Kto ma zbędny śpiwór i karimatę i miejsce w namiocie? Pożyczę/wynajmę za piwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 E no! Genialny ten "szukacz", wydrukowałem, mam i jutro nawiedzę!!!pzdr (szczególne dla W.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi