Skocz do zawartości

WYJAZD NAD śNIADRWY 7,8,9 LIPIEC

Rekomendowane odpowiedzi

Będę intensywnie myślał nad tym wyjazdem :)

Tylko trochę karkołomnie muszę wrócić w czwartek do Rybnika i ściągnąć znów do Wawy w piątek od rana żeby ruszyć z wami :D

[chyba że przyjechałbym w niedzielę motem do W i ktoś by mi użyczył garażu na te parę dni, bo nie mam gdzie tu trzymać sprzeta.. :) ]

pozdr!

EDIT: W mordę, i teraz sobie uzmysłowiłem, że w tą niedziele muszę jakoś się dokulać do Rybnika i znów do Wawy lub też znów u kogoś przechować moto..

jesli ci pasuje garaż 30 km od wwawy to masz u mnie pociagiem 40 min autobusem 55 min a kolejka wkk godzinke pozdrawiam

Witam. Jak mówią wszelkie znaki na niebie i ziemi oraz o ile coś się nie zawali to chętnie się bujnę z Wami nad ten staw :) , namiot mam 4-kę, więc ktoś się jeszcze zmieści, jestem szczupły i dużo miejsca nie zajmuję, no i nie chrapię :)

Witam :flesje:

Plany się klarują ;)

Być może dołączy do nas Audi 80 WRC :) czyli kolega, który nie ma moto i prawka na moto, ale coś tam już brzdąka o tym, że kto wie :biggrin: Ale to na razie nie jest pewne. Gdyby jechał, to wiecie, będzie gdzie bagaż włożyć :biggrin: Np. piwo z Auchana :) :D

pozdr

LYsY

PS Gerard, dzięki wielkie, ale jak dojadę w niedzielę 2 do Wawy motem to będzie to raczej późno i miałbym problem z wydostaniem się z Grodziska. Pietras chyba ma kąsek miejsca w garażu, to się bym ewentualnie zaparkował tam :wink:

Magister,ja ma małą trójkę ( o namiocie mówię :) ), więc Martę spoko przygarnę a jeśli Ciebie nikt nie zechce to się koedukacyjnie w trójkę możemy upchać :) . Bo na wyjazd się piszę :D

Oleska,

dzieki za propozycję, zapytam małżonkę czy mała 3ka wchodzi w grę :biggrin: :flesje: :biggrin:

Właśnie, może zamiast tłuc się z namiotem wezmę plandekę do moto ;) , łatwiej przewieść, kawałek sznurka i już, wyjdzie taka ciasna dwójka :banghead: . Pomysł iście genialny :banghead:

prawdziwy geniusz brawo mam nadzieje ze wpadniesz :biggrin:

Garard, tam tylko namioty?

bo nie posiadam i muiałbym specjalnie kupowac i taszczyc ;p

moge zabrac zapasowe namioty mam 3 szt i miejse poniewaz moja zona jedzie autkiem wiec nie widze problemu tylko potrzebne beda spiwory i karimaty :D

OGłOSZENIE DUSZPASTERSKIE oczekuje ze podacie mi godzinke wyjazdu taką zeby wiekszosci pasowało moja propozycja to piątek ok 16 z jabłonnej

oczekuje propozycji .................... :banghead:

Edytowane przez gerardgrodzisk