Prot Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzięki Gerard za PW, bo reszta ma mnie gdzieś :) Podpytam kogo trzeba i jak bedzie przepustka .... to fruuuuuu..... Najwyżej GSXR-ka kupię zimą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzięki Gerard za PW, bo reszta ma mnie gdzieś j.gif Bo reszta juz sie przyzwyczaila, ze zapowiadasz sie na rozne imprezy i nie docierasz :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Będę intensywnie myślał nad tym wyjazdem :) Tylko trochę karkołomnie muszę wrócić w czwartek do Rybnika i ściągnąć znów do Wawy w piątek od rana żeby ruszyć z wami :D[chyba że przyjechałbym w niedzielę motem do W i ktoś by mi użyczył garażu na te parę dni, bo nie mam gdzie tu trzymać sprzeta.. :) ] pozdr! EDIT: W mordę, i teraz sobie uzmysłowiłem, że w tą niedziele muszę jakoś się dokulać do Rybnika i znów do Wawy lub też znów u kogoś przechować moto..jesli ci pasuje garaż 30 km od wwawy to masz u mnie pociagiem 40 min autobusem 55 min a kolejka wkk godzinke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Garard, tam tylko namioty?bo nie posiadam i muiałbym specjalnie kupowac i taszczyc ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam. Jak mówią wszelkie znaki na niebie i ziemi oraz o ile coś się nie zawali to chętnie się bujnę z Wami nad ten staw :) , namiot mam 4-kę, więc ktoś się jeszcze zmieści, jestem szczupły i dużo miejsca nie zajmuję, no i nie chrapię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam :flesje: Plany się klarują ;) Być może dołączy do nas Audi 80 WRC :) czyli kolega, który nie ma moto i prawka na moto, ale coś tam już brzdąka o tym, że kto wie :biggrin: Ale to na razie nie jest pewne. Gdyby jechał, to wiecie, będzie gdzie bagaż włożyć :biggrin: Np. piwo z Auchana :) :D pozdrLYsY PS Gerard, dzięki wielkie, ale jak dojadę w niedzielę 2 do Wawy motem to będzie to raczej późno i miałbym problem z wydostaniem się z Grodziska. Pietras chyba ma kąsek miejsca w garażu, to się bym ewentualnie zaparkował tam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Magister,ja ma małą trójkę ( o namiocie mówię :) ), więc Martę spoko przygarnę a jeśli Ciebie nikt nie zechce to się koedukacyjnie w trójkę możemy upchać :) . Bo na wyjazd się piszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Magister - w końcu to początek sezonu - kup se jakąś płachte i już... Nawet jeżeli nie sprawdzi sie jako namiot, to będziesz miał pokrowiec na moto...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 to się koedukacyjnie w trójkę możemy upchać :) A ja???? :) :D [nie chrapię!!] :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Magister,ja ma małą trójkę ( o namiocie mówię :) ), więc Martę spoko przygarnę a jeśli Ciebie nikt nie zechce to się koedukacyjnie w trójkę możemy upchać :) . Bo na wyjazd się piszę :D Oleska,dzieki za propozycję, zapytam małżonkę czy mała 3ka wchodzi w grę :biggrin: :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Właśnie, może zamiast tłuc się z namiotem wezmę plandekę do moto :) , łatwiej przewieść, kawałek sznurka i już, wyjdzie taka ciasna dwójka :D . Pomysł iście genialny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie, może zamiast tłuc się z namiotem wezmę plandekę do moto ;) , łatwiej przewieść, kawałek sznurka i już, wyjdzie taka ciasna dwójka :banghead: . Pomysł iście genialny :banghead:prawdziwy geniusz brawo mam nadzieje ze wpadniesz :biggrin: Garard, tam tylko namioty?bo nie posiadam i muiałbym specjalnie kupowac i taszczyc ;pmoge zabrac zapasowe namioty mam 3 szt i miejse poniewaz moja zona jedzie autkiem wiec nie widze problemu tylko potrzebne beda spiwory i karimaty :D OGłOSZENIE DUSZPASTERSKIE oczekuje ze podacie mi godzinke wyjazdu taką zeby wiekszosci pasowało moja propozycja to piątek ok 16 z jabłonnejoczekuje propozycji .................... :banghead: Edytowane 23 Czerwca 2006 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja się dostosuję do godziny wyjazdu - tzn. zwolnię się wcześniej z pracy, bo niestety pracuję do 17.30 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tak sobie myślę, że może i ja się dołącze. Część pyszczków już znam, więc czemu nie.Dziś zresztą wyskakuję w te okolice ;)Tylko chyba dojadę sama zapewne w sobotę.PozdrawiamAśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Gerard, ja sobie na spokojnie sam dojade z R-mia. Koncze prace o 16, zanim dotaszcze sie do W-wy to bedzie jakas pozna godzina, a tak pojade sobie sam przez Minsk Mazowiecki i nie bede sie pchal do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi