loluch Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam! Tyż dojechałem cało i zdrowo, oczywiście wczoraj, tylko, że dopiero teraz dostałem się do kompa. Dzięki za wspólny wyjazd i przednią zabawę, fajnie było zobaczyć wasze pyski ;) Dzięki Radkowi za prowadzenie podczas powrotnego lotu koszącego w przedniej grupie uderzeniowej, a propos - czułem się jak mały chłopczyk, który leci za większym :banghead: i :icon_mrgreen: starszym bratem :), raz nawet motocykl prawie oderwał mi się od jezdni :icon_mrgreen: . Czekam na fotki, a póki co idę zdychać z gorąca popijając mrożoną herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Czy ktoś może wrzucić foty na jakiś serwer? Jakby co - jutro będę o 20.00 w 2oo i wezmę ze sobą płytę(y) z fotkami, jeśli jest więcej chętnych.....kto chce płytkę niech się zgłasza..... B. - sorki, ale to zdjęcie jest urocze :banghead: : http://img128.imageshack.us/img128/3161/xxx2tk.jpg banda http://img93.imageshack.us/img93/3097/zjeby0gc.jpg kąpiel w święconej wodzie.... http://img101.imageshack.us/img101/7786/gerard13mq.jpg w taki upał nawet zakonnice zdejmują habity....http://img101.imageshack.us/img101/2434/zakonnica0yp.jpg FOKIhttp://img139.imageshack.us/img139/2141/foczki1dp.jpg GS porzucony...( w tle)http://img220.imageshack.us/img220/9633/vstrom0cr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Oleska, słodkie są te zdjęcia ;) , ja się piszę na jedną płytkę. Kurcze, ale było super, ja chcę jeszcze :) , ten łikend mógł by się nie kończyć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ...no to i ja sie odmeldowuje... 'jestem... jaki jestem' ;) ...nawet calkiem znosnie dzis wegetuje w pracy... ...a wypad... no coz... klasycznie zajebisty ;) ...a Lysemu to sie nawet udalo kajakiem glebe (wode) parkingowa zaliczyc :icon_mrgreen: ...na ostatnim kawałku z Łochowa do Sulejówka wyprzedziłam wszystkich działkowiczów. A to dlatego, że brygada w końcu namówiła mnie do jazdy w swoim tempie ( 80km/h - tak???? :banghead: ). ...no dobra przyznam sie... czasem bylo 83,3 ;) ...ale wiesz przez ten upal czasem sie zapominalem... ale wiesz co... nie naprawiaj linki predkosciomierza ...po co sie denerwowac :icon_mrgreen: Ktoś chętny na dziś? „Rozpustnik” z Johnnym Deppem, Kinoteka, godzina 20.10... ...no z mojej strony to jednak ...zdecydowane i stanowcze 'eee tam...' :notworthy: P.S. Wojtasik !!! Coś Ci się z gębą stało !!! :) ...nie no wszystko po staremu... jak mialem krzywego ryja tak mam nadal :icon_razz: pozdr, wojtasik ...w gejowskim kombinezonie ...hehe 'do piekla... zazdrosnicy' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Prot - dojechaliśmy.No cóż: 1. skandaliczne warunki drogowe - no normalnie do pola trza było przez las i łąkę w kurzu jechać!2. Gerard nawalił na całej linii, bo normalnie gorących napoji na polu nie zapewnił, że już o leżaku nie wspomnę...3. jezioro i rzeka - mokre i za zimne!4. jakieś insekty tam latały, pełzały i gryzły...Reasumując -jak zwykle ludzie byli wspaniali, a Organizator...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Halo halo, jeżeli ktoś się wybiera jutro do 2oo to proszę, szczególnie panów, nie zapomnieć kwiatków i gorących buziaczków dla Oleśki, bo ma jutro imieninki :banghead: Oleśka, ja również poproszę o płytkę.PozdrawiamAśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 PŁYTKA PŁYTKA PLEASE powinienem już wrócić o tej godzinie do wawy i zdążyć do 200 Tak jak staszek napisał ludzie super klimaty nieziemskie tylko wiesz co Gerard ............. :banghead: zresztą nic nie mówie ( wiem że masz na mnie różne haki :) )A teraz poważnie dzięki za pomysł ja chcę więcej takich wyjazdów :notworthy: ;) i Jeżeli czytają to bikerzy z BIAŁEGOSTOKU to niech się zalogują i dadzą znaki życia i jakieś namiary na siebie pozdrawiam :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 UWAGA SZMATY!!!! Płytki z serii limitowanej - z moimi autorskimi rysynkami i świnią co robi "KWIK" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 i Jeżeli czytają to bikerzy z BIAŁEGOSTOKU to niech się zalogują i dadzą znaki życia i jakieś namiary na siebie pozdrawiam :) :icon_mrgreen: Bikerzy z Białego wrócili w całości, wiem bo z jednym gadałem na gg. Kazałem im się zalogować na forum, może się pojawią wkrótce. Oleśka, poproszę płytkę!!! Postaram się przypedałować do 2oo :banghead: W końcu rower tez ma 2 koła ;) pozdr LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Siemka chlopy i chlopy z cycami 2 plytki dzis przekaze banditowi a druga marysi niestety chwilowo niemam wiecej czystych bo moj zdolny bratjuz wszystkie rozparcelowalpozatym jutro wyjezdzam i jakby co to bedziecie musieli sie podzielic tymi narazie 2 a reszte moge zrobic jak wruce 24,07do zobaczonka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoluch Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 PowitaćMelduję, iż Białostocka ekipa w strugach potu dotarła szczęśliwie do bazy.Pozdro dla wszystkich.Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falko Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 A ja chciałbym podziekować Staszkowi, że wyciągnoł mnie na taką fajna przejażdzke , gdzie poznałem wspaniałych ludzi. A całej reszcie za stworzenie miłej atmosfery. JESTESCIE WSPANIALI , ciesze sie że was poznałem! P.S Staszek jak nie mogłeś zauważyć tych gorących napojów i leżaków! Ba - nawet ci co chcieli mieli opcję spania w apartamencie z łazienką i prysznicem ! O fugach nawet nie wspomnę. Proponuje zwrócić honor Gerardowi. :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Czołem ... :) ... Ale mnie wkurzacie ... I gdzie do cholery jest Stasiu i Gerard ? Ciągle jadą ??? :banghead: Dawać więcej fotek niechaj choć oko nacieszę :icon_razz: Chyba polubię warszawiaków i się do Was wprowadzę, bo ode mnie to i nad morze i na Mazury daleko. PozdrawiamP.S. :notworthy: Wojtasik !!! Coś Ci się z gębą stało !!! ;) A Gerard na głowie to co ma to czapeczka ratownika ???Ech.... :icon_mrgreen:SIEMKA JUZ JESTEM ZAPOMNIAłEM KLUCZY I DOPIERO DZIS ROZWIERCIłEM ZAMKI :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ludzie, dawać zdjęcia na serwer!!! Co prawda nie mam żadnych skandalicznych... chyba :) :flesje: ... ale chętnie obejrzę innych :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romekk Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Cze wszystkim którzy bawili się nad jeziorkiem pozdrawiam wszystkich Romek ( Cziernomoriec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi