vivacee Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Samo życie, że tak powiem... Wybaczcie powtórki :icon_razz: Edytowane 19 Czerwca 2006 przez vivacee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Było już kilka razy :icon_razz:Ale może rzeczywiście takich tematów nigdy dosyć...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Było już kilka razy :icon_razz:Ale może rzeczywiście takich tematów nigdy dosyć...Pozdrotaaa tylko puszkarze powinni ogladac to, my ( przynajmniej tak zakladam) o tym wiemy czego sie spodziewac po aucie z podporzadkowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 SZACUNEK dla twórców tej reklamy bo daje dużo do myslenia tylko dlaczego w Polsce nie ma takich reklam?A motocyklistów coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 dlaczego w Polsce nie ma takich reklam? dlaczego???bo u mas każdy dba tylko o władną du**** i państwo nie ma pieniędzy na iwestycje nie przynoszące im dochodów.Życie ludzke jest bez cenne, ale i ich to raczej nieobchodzi. Zamykaja się w opancerzonych katamaranach i wszystko inne olewają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Przydało by się go dać na jakimś forum z samochodami... Myślę, że ten filmik daje także nam do myślenia, żeby pobudzić naszą wyobraźnie, że może znaleźć się kretyn co wyjedzie z podporządkowanej nie patrząc w ogóle. Życzę Wam jak naj mniej takich wypadków pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Bardzo ciekawy filmik instruktarzowy.Można by powysyłać znajomym katamaraniarzom na poczte z dopiskiem "to mogłem być ja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Bardzo ciekawy filmik instruktarzowy.Można by powysyłać znajomym katamaraniarzom na poczte z dopiskiem "to mogłem być ja". Święte słowa Edytowane 19 Czerwca 2006 przez jantarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 U nas nie ma takich filmów bo oczywiscie jak zawsze jestesmy ze wszystkim zacofani. Na zachodzie zdązyli zauwazyc i nagłosnic ten problem. U nas ciągle jest tak.Wypadek np puszka vs moto i oczywsicie kazdy wrzuta na moto bo nie znając przebiegu zdarzen wszyscy móią ze motocyklista jechał za szybko, i to wszyscy motocyklisci są "niespełna rozumu" jak to okreslil kiedys w TV jakis pan policjant:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi