Celyna Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 jak nie będę na tyle pijany to podejdę pod bramę z moja małżonką no na v2 o 20 już miałem czapę i nie zabardzo się chciałopozdr.klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 to może jakieś spotkanie w piątek? ja wiszę browara, bo MOSIU podesłał mi serwisówkę do VN'a.Może o 20:00 pod bramą wjazdową /czekamy tak ze 20 min/ hasło forum :D na V2 spotkanie nie wyszło - więc może tutaj?_siwy_ mój nr 695/15 00 75 - rzuć na PW swój nr - to zwiększa szansę wspólnego pijaństwa :icon_mrgreen: Ok o 20 pod bramą;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Witka :icon_mrgreen: Widzę że Bogatynia się wybiera do Łagowa więc opy może bym się tak na doczepke załapał bo samemu to nudno z Bolca lecieć .Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Krasnal zbierz się do kupy i napadywujNapadywanie to moja ulubiona dziedzina :D Mosiu pomoże mi tylko dziś wieczorkiem na grillu zmiękczyć moją piękniejszą połowę i jadymy ;) Łysy - jasne że możesz, tylko pamiętaj że my mamy przelotową 110 więc możesz się troszkę nudzić :icon_mrgreen: Jeszcze nie wiem jaką trasą będziemy jechać (przez Bolec czy Iłową) więc miejsce spotkania ustalimy w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 no to na łagów, żadne czechy, żadna rumunia, a Ty Wrocławianko.... nie wiesz kogo masz spytac o miejsce do łagowa??? nieładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Tyż tam pędem przybędem, prawdopodobnie z ekipą Żary-Żagań, w tamtym roku było spko.pzdr potem udzerzamy nad morze i takie tam Edytowane 7 Lipca 2006 przez ketchupvfr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beaver Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 no więc kto z wrocławia będzie leciał do łagowa, bo chętnie się zabiorę. gdzie i o której start. jutro lece nad morze ale będę w okolicach czwartku we wrocku. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 napewno startujemy w piątek ok 12, Dokładnie jeszcze nie wiadomo ile nas będzie, ale przecież liczy sie jakość a nie ilość. Szczegóły podamy gdzieś w środę-czwartek jak się reszta grupy zxadeklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Łysy - jasne że możesz, tylko pamiętaj że my mamy przelotową 110 więc możesz się troszkę nudzić :banghead: Jeszcze nie wiem jaką trasą będziemy jechać (przez Bolec czy Iłową) więc miejsce spotkania ustalimy w przyszłym tygodniu. Witka ;) Nie ma problema przelotówka 110 może być :icon_mrgreen: będe mógł się troche opalić :) . A na powarznie to w takim razie syna zabiorę. Podajcie jakieś szczegóły: o której i skąd Ps. Broda też leci do Łagowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Podajcie jakieś szczegóły: o której i skąd Wyjeżdżamy z Bogatyni około 16 i lecimy na Szprotawę więc możemy spotkać się w Bolesławcu. Myślę że powinniśmy być na stacji Orlenu około 17.15-17.30.A co z brodą to jeszcze nie wiem, jeśli uda mu się zamienić z kimś na dyżur to pojedzie. Jak nie znajdzie nikogo to zostanie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 bardzo bym prosił,aby ktoś ustalił, albo przekazał jeśli ustalone, gdzie albo jaką trasą ekipa wrocławska jedzie? nie mam dostępu do neta i nie mogę śledzić cały czas.miałbym wobec tego małą prośbę. gdyby mógł ktoś mnie poinformować np. smsem?667 400 239 dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Dozobaczyska w Łagowie - tymczasem trza się troche opalić i popływać :banghead: Pozdrawiam Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Czy ktoś z okolic Poznania się wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Czy ktoś z okolic Poznania się wybiera?? hehe, to dobre :banghead: Przeciez tam będzie pół Poznania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 ale kto myka w piątek z pozniania tak o 18 ja z moją małżonką chętnie byśmy dołączyli - ja bym czekał w sękowie na trasiepozdrklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi