Marecki900 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja co nie jest może zbyt odkrywcze przemywam podczas wizyty na stacji woda i wycieram chusteczkami. nic się nie dzieje mam wrażenie że ze specjalnymi płynami to lekka przesada :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja czyszcze Pur-em do mycia naczyń i gąbką, czasmi jakimś czyms do mycia szyb, ale PUR nie zostawia smug :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja używam pianki do szybek, można kupić w każdym sklepie motocyklowym.Świetnie spełnia swoje zadanie. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 ja mam nitro i nic więcej nie zostaje jak woda no ewentualnie super sprawa to płyn do mycia naczyń jakiś delikatny + woda polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 po każdej jeździe pianka do szyb i szmatka do szyb (stella), ale podczas jazdy te robale są niemożliwe po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja mam zawsze pod siedzeniem jednorazowe, uniwersalne ściereczki do czyszczenie MR. MUSCLE o zapachu pomarańczowym :buttrock: :banghead: świetnie się sprawdzają.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboi Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Do czyszczenia szyby używam płynu do monitorów komputerowych i miękkiego ręcznika papierowego. Nie polecam do czyszczenia środków do mycia okien z zawartością alkoholu – małżonka tak załatwiła szybkę w swoim kasku /szyba zrobiła się lekko matowa/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 W Inter-motors można zakupić Specjalny płyn do zmywania robaczków z szyb i innych elementów. Nie wiem ile kosztuje i czy działa, widziałem reklame w Świecie Motocykli :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja stosuje takie wilgotne chusteczki dla dzieci. Jesli nie szkodza dzieciom, to tym bardziej szybce w kasku :wink: Opakowanie kosztuje kolo 10 zl za jakies 100 chusteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 wszystkie Wasze sposoby sie sprawdzają... dodam jeszcze,że ważna jest systematyczność. Puki robale ścierwo jest w miarę świeże to schodzi łatwo. Najgorzej jest jak zarobalone moto (kask) odstawimy na jakiś czas do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) http://qoop.pl/Artykuly-biurowe/ACTIVEJET-...-Ekranow-300ml/ czy ktoś testował ten środek ? do przeźroczystej szybki używam Clin'a z alkoholem (HJC FG-14), teraz kupilem lustrzanke do AGV Stealth i boje sie zeby jej nie uszkodzić, czy pianka do LCD ma w sobie alkohol ? czym myjecie szybki lustrzanki lub iridium ? Edytowane 17 Lipca 2008 przez maya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Problem martwych robaczków znika gdy nie przekracza się 50 km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Problem martwych robaczków znika gdy nie przekracza się 50 km/h :DPolemizowałbym... :)Płyn do czyszczenia monitorów powinien być niezły. Ma tą zaletę, że jest w małych butelkach (w sprayu) i wejdzie pod siedzenie. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 spray do LCD nie uszkodzi żadnej powłoki zewnętrznej szybki ? wiem że AGV robi "delikatne" szybki dlatego niechce popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 niedawno kupiłem sobie w hurtowni komputerowej płyn do usuwania owadów - ActiveJet środek w sprayu, nie mam go pod ręką wiec nie naopisze jak sie nazywa ten konkretny (taki owad na puszce :D , ale nie działa ;) schodzą robaki tak samo opoernie jak activjetem do szyb samochodowych... wiec nie polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi