ruso Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) ruso jak jesteś obojętny na czyjąś śmierć to twój problem, nie obrażaj swoimi postami innych. nie chciałem ciągnąć wątku, ale kogo obraziłem? jego śmierć nie jest mi obojętna! czy wydaje ci się że jego żona chciałaby żebyś pisał takie rzeczy o nim: "stunt i dzies ciahc bach i głowy niema....., jakby płakał itp ale cos jes o bulu brzucha żołondu sraczki itp...". i jeszcze obiecujesz że szczegóły podasz później... brak mi słów. Edytowane 18 Czerwca 2006 przez ruso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 dzies ciahc bach i głowy niema..... Na sekretarce komórki ma nagrane jakby płakał itp ale cos jes o bulu brzucha żołondu sraczki itp...ale płacze prawie ze tam....A leki dzieciaku brałeś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Z całą czcią należną zmarłemu i szacunkiem dla Jego rodziny, uważam że tematodawca jest niepoważny.Nie dośc że analfabeta, to bez odrobiny taktu. OCZYSZCZALNIA Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Cóż tu pisać przykro mi bardzo z tego powodu był jednym z nas!! [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 ... jeden z NAS ... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 [*] [*] [*] kolejny motocyklista na błękitnym szlaku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Z całą czcią należną zmarłemu i szacunkiem dla Jego rodziny, uważam że tematodawca jest niepoważny.Nie dośc że analfabeta, to bez odrobiny taktu. OCZYSZCZALNIA Właśnie obawiałem sie wcześniej napisać, ale coś mi sie zdaje, że to kolejny lanserski post w stylu Mattira... Możesz podać jakieś szczegóły?? Skan infomacji z lokalnej gazety czy coś? Bo coś dziwne, żeby przypadkowy chłopak z osiedla wiedział takie coś przed żoną zmarłego... Pozatym tekst z "głową" i "sraczką" jakoś nie pokazuje, że cie serce boli... Jeśli sie myle przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Własnie sąsiad który kupił w tym sezonie CBR900 zabił sie na motorze prarwdopodobnie przedchwiląWpizdu dlaczego ...dlaczegoPłakac mi sie chce i serce mnie boli.....smutno miSzczegóły powiem wkrótce.....EDIT: Wim o tym jako jedna z pierwszych osób, neidługo przyjedzie do jego żony straż graniczna z psychologiem(pracował w straży) Wybacz niezauważyłem pytajnika Cod o wypadku są jakieś ogólnikowe informacje ze jeździł z kolezkami i ćwiszył stunt i dzies ciahc bach i głowy niema..... Na sekretarce komórki ma nagrane jakby płakał itp ale cos jes o bulu brzucha żołondu sraczki itp...ale płacze prawie ze tam.... Wieczorkiem moze coś bede wiedział więcej. Te informacje neibyły na 100% pewne. Ale wiem ze zginą między 13-16 ruso jak jesteś obojętny na czyjąś śmierć to twój problem, nie obrażaj swoimi postami innych. ...wypowiedzi Naszego "kolegi" są co najmniej małopoważne Ja nie kupuje tej historii Edytowane 18 Czerwca 2006 przez jarekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 ...wypowiedzi Naszego "kolegi" są co najmniej małopoważne Ja nie kupuje tej historiijak z resztą wszystkie napisane przez niego posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) dziecko neostrady, troll i tyle inaczej się reaguje jak zginie ktoś z otoczenia, nawet jak się go nie znało wiew, jak chcesz sraczki i obciętych głów spadaj na rotten, była kiedyś taka strona dla pojebów Edytowane 18 Czerwca 2006 przez qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Tamte wszystkie to były informacje które zostały mi podane na początku lecz to nieprawdaA przedchwilą sie dowiedziałem że wyprzedzał żuka, żuk skręcił w lewo a on sie rozwalił na nim. Zmarł w szpitalu. Prawdopodobnie ta wiadomosć na komórce o "sraczce" została nagrana przed śmiercią. Jnformacje mam z tąd że moja chszestna pracuje w starży granicznej razem z nim( a raczej pracowała) i oni tam jako pierwsi sie jakos dowiedzieli.Mają jakieś swoje sposoby P.S1 Nie mam wybujanej wyobraźni i NIEJESTEM ZWYKŁYM CHŁOPACZKIEM Z OSIEDLA. P.S2 Historia jest prawdziwa kto neiwierzy to jego problem P.S3 Jestem wstrząsniety tym do dziś i dlatego to wszystko tak pisze. To był bardzo fajny sąsiad i gość, kiedyś uczył mnie walki w judo. qdlaty sam jestes pojebem Edytowane 18 Czerwca 2006 przez wiew1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 mysle ze wszyscy mamy swiadomosc co sie dzieje z czlowiekiem w chwili smierci, ze miesnie "wiotczeja" i takie a nie inne reakcje organizmuale po co chlopie piszesz to? ku*wa, zginal czlowiek i chyba sa inne bardziej istotne sprawy niz biologiczne szczegoly szkoda czlowieka, kolejna osoba zginala przez kogos kto nie wie po co sa lusterka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ejj chłopaki Mattir to był niezły wybryk, ale raczej jednorazowy (mam nadzieje). Chlopak mało napisał, nie ma pewnego info,a od wypadku nie minęło nawet 24 h a wy juz go linczujecie i chcecie jakieś skany z gazet. Sami przeczytajcie swoje posty.Po tym wybryku z Mattirem teraz połowa ludzi na forum to "detektywi", ale za nim palniecie coś głupiego i urazicie kogoś to zastanówcie sie nad tym co piszecie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi