Skocz do zawartości

Kolejna śmierc na drodze...mojego sąsiada

wiew1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ruso jak jesteś obojętny na czyjąś śmierć to twój problem, nie obrażaj swoimi postami innych.

nie chciałem ciągnąć wątku, ale kogo obraziłem? jego śmierć nie jest mi obojętna! czy wydaje ci się że jego żona chciałaby żebyś pisał takie rzeczy o nim: "stunt i dzies ciahc bach i głowy niema....., jakby płakał itp ale cos jes o bulu brzucha żołondu sraczki itp...".

i jeszcze obiecujesz że szczegóły podasz później... brak mi słów.

Edytowane przez ruso

Z całą czcią należną zmarłemu i szacunkiem dla Jego rodziny, uważam że tematodawca jest niepoważny.

Nie dośc że analfabeta, to bez odrobiny taktu.

OCZYSZCZALNIA

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Z całą czcią należną zmarłemu i szacunkiem dla Jego rodziny, uważam że tematodawca jest niepoważny.

Nie dośc że analfabeta, to bez odrobiny taktu.

OCZYSZCZALNIA

Właśnie obawiałem sie wcześniej napisać, ale coś mi sie zdaje, że to kolejny lanserski post w stylu Mattira... Możesz podać jakieś szczegóły?? Skan infomacji z lokalnej gazety czy coś? Bo coś dziwne, żeby przypadkowy chłopak z osiedla wiedział takie coś przed żoną zmarłego... Pozatym tekst z "głową" i "sraczką" jakoś nie pokazuje, że cie serce boli... Jeśli sie myle przepraszam...

Własnie sąsiad który kupił w tym sezonie CBR900 zabił sie na motorze prarwdopodobnie przedchwilą

Wpizdu dlaczego ...dlaczego

Płakac mi sie chce i serce mnie boli.....smutno mi

Szczegóły powiem wkrótce.....

EDIT: Wim o tym jako jedna z pierwszych osób, neidługo przyjedzie do jego żony straż graniczna z psychologiem(pracował w straży)

Wybacz niezauważyłem pytajnika

Cod o wypadku są jakieś ogólnikowe informacje ze jeździł z kolezkami i ćwiszył stunt i dzies ciahc bach i głowy niema.....

Na sekretarce komórki ma nagrane jakby płakał itp ale cos jes o bulu brzucha żołondu sraczki itp...ale płacze prawie ze tam....

Wieczorkiem moze coś bede wiedział więcej. Te informacje neibyły na 100% pewne.

Ale wiem ze zginą między 13-16

ruso jak jesteś obojętny na czyjąś śmierć to twój problem, nie obrażaj swoimi postami innych.

...wypowiedzi Naszego "kolegi" są co najmniej małopoważne Ja nie kupuje tej historii

Edytowane przez jarekk

dziecko neostrady, troll i tyle

inaczej się reaguje jak zginie ktoś z otoczenia, nawet jak się go nie znało

wiew, jak chcesz sraczki i obciętych głów spadaj na rotten, była kiedyś taka strona dla pojebów

Edytowane przez qdlaty

Tamte wszystkie to były informacje które zostały mi podane na początku lecz to nieprawda

A przedchwilą sie dowiedziałem że wyprzedzał żuka, żuk skręcił w lewo a on sie rozwalił na nim. Zmarł w szpitalu. Prawdopodobnie ta wiadomosć na komórce o "sraczce" została nagrana przed śmiercią.

Jnformacje mam z tąd że moja chszestna pracuje w starży granicznej razem z nim( a raczej pracowała) i oni tam jako pierwsi sie jakos dowiedzieli.

Mają jakieś swoje sposoby

P.S1 Nie mam wybujanej wyobraźni i NIEJESTEM ZWYKŁYM CHŁOPACZKIEM Z OSIEDLA.

P.S2 Historia jest prawdziwa kto neiwierzy to jego problem

P.S3 Jestem wstrząsniety tym do dziś i dlatego to wszystko tak pisze. To był bardzo fajny sąsiad i gość, kiedyś uczył mnie walki w judo.

qdlaty sam jestes pojebem

Edytowane przez wiew1

mysle ze wszyscy mamy swiadomosc co sie dzieje z czlowiekiem w chwili smierci, ze miesnie "wiotczeja" i takie a nie inne reakcje organizmu

ale po co chlopie piszesz to? ku*wa, zginal czlowiek i chyba sa inne bardziej istotne sprawy niz biologiczne szczegoly

szkoda czlowieka, kolejna osoba zginala przez kogos kto nie wie po co sa lusterka :icon_mrgreen:

Ejj chłopaki Mattir to był niezły wybryk, ale raczej jednorazowy (mam nadzieje). Chlopak mało napisał, nie ma pewnego info,a od wypadku nie minęło nawet 24 h a wy juz go linczujecie i chcecie jakieś skany z gazet. Sami przeczytajcie swoje posty.Po tym wybryku z Mattirem teraz połowa ludzi na forum to "detektywi", ale za nim palniecie coś głupiego i urazicie kogoś to zastanówcie sie nad tym co piszecie.

pzdr