filon89 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) jade sobie dzisiaj po moim cudnym mieście, a tu nagle sporo samochodów stoi przed sygnalizacją świetlną. Więc co zaczynam sie przeciskać, a tu nagle klijent z osobówki otwiera drzwi i zaczyna sie na mnie wydzierac "sq****nu nie przejedziesz tędy". Myśle sobie jakiś ubot właśnie po to są motocykle do zwinnej jazdy ale chwile później widziałem już jego tylko w lusterku jak go mijałem. Ale zadowolony to on nie był a wam przytrafiły sie jakieś nieciekawe wpieniające was sytułacje na drodze ?? Edytowane 14 Czerwca 2006 przez filon89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dobrze się zachowałeś! Najlepiej w takiej sytuacji uśmechnąć się z politowaniem i ominąć palanta niepostrzeżenie, to go zagotuje ;) Można też zachaczyć butem o jego lusterko ale po co skoro po pierwszym sposobie jego wkur***nie sięgnie zeniutu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja tam zawsze jak mam kask otwarty życzę milego dnia i udanej nocy ... pomaga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 a wam przytrafiły sie jakieś nieciekawe wpieniające was sytułacje ?? moze nie calkiem na temat ale widzac takiego posta nie moge sie powstrzymac. wpieniaja mnie pieciolinijkowe posty z dwoma zaledwie znakami interpunkcyjnymi (z czego jeden zupelnie zbedny), zawierajace tak piekne polskie slowa jak np. "sytułacje"... ;) a co do Twojej sytuacji to fakt, musiales kiepsko trafic. moje doswiadczenia sa zgola inne, ostatnio nawet stojacy na czerwonym swietle TIR w miare mozliwosci staral sie zrobic miejsce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 to nie zalezy od tira ani od puszki, to zalezy od tego kto siedzi za kółkiem.Jak siedzie spoko człowiek to jest luz, a jak siedzi czubek wkur**ony na cały świat no to gorzej.Inna spawa ze w Polsce wkur**onych na świat jest bardzo duzo. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 WitamZawsze mnie zastanawiało co jest przyczyną takiego zachowania tzn. nie przepuszczę, zajadę drogę przyblokuję, otworzę drzwi. Czy to jakaś wewnetrzna rywalizacja, frustracja czy........... sam juz niewiem co??- A może tylko głupota. Ja jadąc samochodem i jeżeli mam tylko taką możliwość zawsze zjadę umożliwiając innemu użytkownikowi ruchu wyprzedzenie (ominięcie) i niema tu znaczenia czy to jest motor czy samochód. Jeżeli ktoś ma ochotę jechać szybciej --------------- niech jedzie, aby tylko bezpiecznie dojechał do celu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ostatnio na dni morza przeciskałem się przez wielki korek, i właśnie doświadczyłem wszystkich zachowań:1ktoś klnie za plecami na mnie ;) 2kierowcy zajeżdżają drogę3kierowcy robili mi miejsce na przejazd4kierowca pks-u próbował mnie wgnieść w inne auto5ludzie z uśmiechem i ze zdrową zazdrością patrzeli jak jade sobie a oni muszą tam się kisić;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Nie zwracam już uwagi na takie sytuacje. Szkoda czasu.Nie mam ochoty dekoncentrować się, przez jakiegoś nie wychowanego kierowcę. ;) Pozdr. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez bodek_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja tam może nie mam wielkiego doświadczenia, ale moja odtłumiona 50 z 70 to bez problemu wyciąga na mieście. Mnie najbardziej irytują kierowcy samochodów, którzy się przed ciebie wwalają ostanio dojeżdzam do świateł a tam jakiś pan się przedemnie wciska swoją astrą. Tylko zastrzelić takiego. Wiem może moja 50 nie jest czymś wielki na trasie ale po mieście potrafi pociągnąć i ma niezłe przyspieszenie to nie wiem. I i tak musiałem gościa wyprzedzać bo się bardzo długo zbierał ;) . A nie wiem czy to chamsto czy też głupota, ale teraz żadko kierowcy używają kierunkowskazów, a bez nich robi się czasę niebezpiecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jechalismy kiedys z bratem na sqterku 125 i wyprzedzamy auta w korku ( jednokierunkowa dwupasowa jeden pas w lewo drugi w prawo) az tu nagle jakis wielsce mocny kierowca fiata 126p zaczyna nam zajezdzac droge ryczac : wy***erdalac sqrwysyny). I tak pare razy nam ta droge zajechal, a ze moj bat to furiat to mu z buta w nadkole. Alez sie facet wqrwil a my sobie dalej powolutku miedzy autami brniemy do celu :icon_mrgreen: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi