krzysiek_1234 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Czesć. Mam taki problemik, chodzi o to, że w mojej dt nie ma gumowych osłon na amorki z przodu, i na uszczelniacze mi leci syf. No to ja go postanowiłem usunąć tak jak mi kumpel mówił, czyli kawałkiem cienkiego plastiku przejechac tam gdzie jest brod. I gdy to zrobiłem w czasie jazdy wypływa mi olej za uszczelnacza :wink: . Co mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Troche głupie pytanie masz dwie mozliwości;-albo wymienić uszcelniacz-albo poczekać aż wyleci wszystek olejMi W RG leciało i nie kupiłem uszcelniacza bo nie mogłem dostać tylko poczekałem az wyleci i jeżdze dalejPOZDR Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 krzysiek_1234 uszczelniacze do wymiany i kup osłony.V12 hahaha, niektóre porady na tym forum mnie osłabiają.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 ober mysle ze niektore pytania takze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dobra wiem że troszke głupie pytanko zadałem ale nie o to mi chodziło ;) . Chce kupic te oto uszczelniacze http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...a27a0c99bff6710te za 20 zł. Jak je załozyć, tak aby ich nie uszkodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 proponuję kupić Ariete. Uszczelniecz zakładasz tak aby wargi się nie podwięły, wcześniej smarując je smarem będącym w komplecie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Troche głupie pytanie masz dwie mozliwości;-albo wymienić uszcelniacz-albo poczekać aż wyleci wszystek olejMi W RG leciało i nie kupiłem uszcelniacza bo nie mogłem dostać tylko poczekałem az wyleci i jeżdze dalejPOZDRJak Ci leci z silnika, to też czekasz aż przestanie leciec?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Nie pozostaje Ci nic innego jak wymienic uszczelniacze. Jezdze na tych z larssona i sprawuja sie ok. Akurat do nsr firma ich to Athena czyli całkiem niezla. Tutaj masz artykuł naszego forumowego kolegi Pawła o wymianie uszczelniaczy http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423,1976940.html Dodatkowo polecam sciagnac sobie serwisowke do swojego moto i jesli znasz sie troche na mechanice to sobie poradzisz. No i kup harmonijki, bo jesli tego nie zrobisz ta wymiana bedzie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 proponuję kupić Ariete" Gdzie moge je kupić i w jakiej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 w sklepie motocyklowym, myśle że 30 zł nie przekroczy, do mojego kosztują 35 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi