Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 jakie moge dac naklejki na bak i boczki w simaku?on jest czarny, i niechce dac takich z napisem simson ale niechce dac tez wiejskich plomieni, co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Bez wsi? Zaprojektuj w Photoshopie ładny napis SIMSON, daj na jakiś ploter albo sam druknij na dobrej drukarce, naklej i poleć lakierem. Pozatym to od twojego gustu zależy. Co lepsze na ładnego simka: Simson czy GTI?? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 no niechce zeby byl jak orginal ale niechce tez jakiejs wiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Proponuje Ci to zrobic tak jak ja. Na boczkach nie mam zadnych naklejek, natomiast na baku po obu stronach mam znaczki "IFA" z Wardburga w kolorze srebrnym. Wyglada to zajefajnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 a masz fotki tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Wygląda to tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d5947d8608d23d5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a9830fcdf5e8c99.html Zdjęcia robione kilka minut temu, po powrocie ze szkoły, trochę jest brudnawy. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Cycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) cycu jak dla mnie to wyglada to zaje.. bardzo fajnie :wink:jakbym mial simaka to bym tak zrobil ps a moze tak do firmy prod naklejki wyslac wlasny projekt i niech go zrobią Edytowane 13 Czerwca 2006 przez KrzyChules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja bym zrobił w photoshopie ładny napis SIMSON, a potem poszedł do firmy robiącej naklejki i grawerującej w metalu, żeby wycieli swoją wycinarką laserową ten napis w metalu i dopiero na bak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja bym zrobił w photoshopie ładny napis SIMSON, a potem poszedł do firmy robiącej naklejki i grawerującej w metalu, żeby wycieli swoją wycinarką laserową ten napis w metalu i dopiero na bak...Trzeba by poszukac na allegro czy takiej firmy tam nie ma a jak nie to ogólnie w necie. Mój znajomy ma firme taka co robia np tarcze do zegarków, naklejki loga takie pierdoły, mowił keidyś, że naklejki, wkładki na zegary do moto też mogą zrobić. Więc podejżewam, że każda firma coś takiego zrobi, ale oczywiście trzeba za wszystko placić. Proponuje Ci to zrobic tak jak ja. Na boczkach nie mam zadnych naklejek, natomiast na baku po obu stronach mam znaczki "IFA" z Wardburga w kolorze srebrnym. Wyglada to zajefajnie icon_biggrin.gif Wygląda to świetnie. :wink: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 no ale ja takiego kolegi ktory ma taka firme niemam, ani nieznam zadnej takiej w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 znac nie musisz :wink: ja tez nie znalem ale jak sie zakrecilem za breloczkami to sie okazalo ze w mojej miescinie (50 tys ludu) sa 3 takie firmy. Z czego w 2 dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi