mwichan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiec jest tak.Czy jest jakis przepis ktory naklada obowiazek placenia na komitet rodzicielski w panstwowej szkole (gim) czy nie. Prosze o dany fragment ustawy ktory o tym mowi. P.s. jesli mi sie uda wymigac od placenia komitetu to wezme ta kase na moto a konkretnie rejstracje ktora jest droga ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No kolego... Rozumiem, że chcesz to zrobić bez wiedzy rodziców... Nieładnie, nieładnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 pwoeidziec pwoiem choc nie bedzie to zbyt entuzjastycznie przyjete.Ale mowia ze nie dadza swiadectwa.A ja pokaze jakis tekst ustawy ze nie trzeba i oczy jej wyjda na wierzch :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie trzeba płacic ani na fundusz pomocy szkole ani na komitet, choć u mnie w szkole wymyślili inny sposób na zdarcie z nas kasy... W końcu trzeba za coś kupowac 10 nowych komputerów stacjopnarnych i 2 laptopy Pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 no t obedzie kasa na rejstracje :biggrin: jeszcze 200zł brak :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 no t obedzie kasa na rejstracje :biggrin: jeszcze 200zł brak :clap: zacznij już lepiej na paliwo powoli zbierać, bo moto to nie rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Przepisu ustawy nie ma, ale to nie wyklucza, ze jest stosowny zapis w regulaminie/statucie szkoly. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Moja mama jest nauczycielka i wg niej placa Ci, ktorzy chca (przynajmniej u niej w szkole). Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie musisz płacić, tylko potem nie narzekaj na zaszczany kibel... Sory, ale jak patrze jak kolesie, którzy ledwo wiążą koniec z końcem płacą po 30 zł na komitet bo tyle tylko mają, a 14-letni gość który sobie śmiga ostro skuterkiem nie płaci nic to krew mnie zalewa... Co do świadectwa... Nie ma bata... Świadectwo musisz dostać choćbyś do szkoły ani razu nie przyszedł (a miałem w klasie kolesia co nauczyciele nie wiedzieli jak wyglada :biggrin:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja w technikum w ostatnim roku nie placilem a w 4 tylko polowe. Tyle ze powiedzialem rodzica zeby nie dawali a nie okradlem ich z kasy. Stwierdzilem ze cholera wie na co idzie kasa z komitetu. Sprzedali cale boisko pod urzad miasta :biggrin: a mimo to i tak sprzetu nie przybywalo i nawet prac renowacyjnych nie bylo. Gdzie kasa szla??? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja nie okradam rodzicow. ciesza sie ze nie musza placic bo jednak nie wiadomo ile kasy nie ma . oboje pracuja ale nie wiem czy ja dostane kase na " komitet" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi