Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ale i tak czerwone są najszybsze (oczywiście VFR) .... Tak na serio - gratuluje nowej, fajnej maszyny. Wpadnij sie pochwalić !! Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 czarna strzała... i w dodatku honda.. tylko pozazdrościc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Bry, Pawel - z "tym czyms" sie na glowy zamieniles? to CZANE sa njszybsze - nie czerwone :) Resiu - sedreczne gratki!!! Mam nadzieje, ze to jakos objezdzimy/ opijemy :icon_question: Lars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) witam,panowie wlasnie wróciłem z dłuzszej przejazdzki Honda VFR o której pisałem wczesniej,motocykl jedzie prosto i stabilnie,rozpedziłem się do 200 km/h :notworthy: ,w zakręty skałda sie pięknie,silnik chodzi pieknie i ciegnie fajnie od samego dołu,a tak poza własciwościami jezdnymi,motocykl nigdzie nie ma wycieków,nigdzie nie widac jakiegos silikonu,zawieszenia sa suche,lakier na 99% jest orginalny,jestem juz na 99% zdecydowany,bo bardzo mi się ten motocykl spodobał,jak na 89 rocznik to jest naprawde w bardzo dobrym stanie,mam tylko pytanie jakie powinien miec dokumenty bo został przywieziny z niemiec.pozdrawiam. :) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 VFR fajny sprzecik :notworthy: gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Gratulacje!Bezpiecznej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Pogratulować jedynego słusznego wyboru :biggrin: Eh, a ja dalej szukam tej jedynej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) witam,Panowie jesli te gartulacje sa dla mnie to jeszcze za wcześnie :biggrin: ,ale dzieki,zaraz jade sie dogadywac z kolesiem,bo chce ja kupic na raty,nie stey jeszcze mnie nie stac żeby wywalic na stół odarzu tyle kasy,trzymajcie kciuki,jesli kupie moto to napewno sie pochwale. Witam,wczoarj byłem u kolesia i sprawa nabiera pozytywnego kierunku,tylko przyglądając się jeszcze dokładniej moto zauwarzyłem próg na tarczach hamulcowych i przednich i tylnich i tu mam pytanie,czy moto z przebiegiem około 18 tysiecy km może miec juz próg na tarczach,do moto jest ksiązka serwisowa,niewidziałem ale jest podobno wszystko napisane ze moto było serwisowane,musze sie jeszcze wybrac i zobaczyc ta ksiązke,mam niedaleko bo koles jest z tej samej miejscowości takze nie ma problemu,co o tym myslicie. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Huuuuuurrraaaaa !!!!! Maszyna zarejestrowana ... full legal ..... :biggrin: .... Teraz nic tylko śmigać :clap: . .... wszystkim serdeczne dzięki za gratki ..... Do zobaczenia na trasie ... Edytowane 13 Czerwca 2006 przez ResoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wypasiany nie ma cogratulujepozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi