Piocho Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tak wiec kolejna sroda w 2oo zaliczona. Znow pies z kulawa noga. Jedyna atrakcja - oprocz naszego (+aker i mar95 towarzystwa) to burza przy powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Spytam się nieśmiało - co to jest "2OO"?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Piocho bo na siłę próbujesz stworzyć nową świecką tradycję. Precle w czwartki sie spotykają, a forumowicze w poprzednich latach spotykali się w piątki. Tak naprawdę było prościej, bo weekend przed ludźmi zazwczyaj wolni są. 2oo- knajpa dwa koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 A lokalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 A lokalizacja?Dwa Koła01-221 WarszawaTunelowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Piocho bo na siłę próbujesz stworzyć nową świecką tradycję. Precle w czwartki sie spotykają, a forumowicze w poprzednich latach spotykali się w piątki. Tak naprawdę było prościej, bo weekend przed ludźmi zazwczyaj wolni są. 2oo- knajpa dwa koła Bern - jasna sprawa - ja to wiem - po prostu tak sie sklada, ze w srode tam bylem dwa razy, bo mi akurat pasowalo. A byl tez aker, mar, wczesniej Pawel i januszm i bylo git. To ze czwartek jest obowiazujacy jest dla mnie jasnym odkad to uslyszalem od koniaczka. No ale jak bylem we srode to o tym wspomnialem w temacie "sroda w 2oo" - w koncu to moj temat, wiec kto ma o niego dbac jak nie ja? Niektorzy tak porafia o temat zadbac, ze budzi to moj nieklamany podziw. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Duża część z nas przybywa do 200, w różne dni tygodnia i częściej niż raz w tygodniu :) Ja np. byłem we wtorek, bo czasu trochę miałem i podjechałem na jabłko z miętą :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dziś była niedziela, nie Janusz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Była niedziela i to dość udana :) Tylko rano miałem problem , ponieważ nie mogłem otworzyć oczu by wstać do pracy :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 No i obejrzeliśmy sobie sokoła 1000 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Była niedziela i to dość udana :biggrin: Tylko rano miałem problem , ponieważ nie mogłem otworzyć oczu by wstać do pracy :buttrock: Ja dobudziłem się dopiero w poniedziałek wieczorem :buttrock: Sokół rzeczywiście był piękny. Szkoda tylko, że właściciel jakiś taki, burakowaty... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Gdzie burakowaty - psa mial fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja to chyba dzisiaj podjadę na chwilę. Jak zobaczycie dziewczynę z prostownikiem w ręku, tzn, że to ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 A mi się zdaje ADU, że ja to już chyba pod 200 niedawno Cię widziałem? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Hej Adu, wybieramy się jutro do 2OO z Beatką i Oleśką, jakbyś miała ochotę nasze pyski ujrzeć to będziemy koło 19:00. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi