jupin2 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 WitamMam suzi Rg80 i muszę w nim zmienić olej w skrzyni biegów i tu moje pytanie jaki mu lać o jakich właściwościach i który najbardziej polecacie interesują mnie takie z średniej półki. Bardzo prosze o pomoc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Motul Transoil expert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Motul Transoil expert Chyba sobie z niewgo żarty robisz wiesz ile kosztuje ten olej i do jaki on motocykli jest ? Bo coś mi sie wydaje że nie ... :banghead: Kup jakiegoś castrola i wier dwoiedz się jaki to ma być olej np. 10W40.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 nom Motul Transoil Expert dostaniesz w larssonie. Jest najlepszy. Sebool chyba sie Tobie on z jakims innym olejem pomylił ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 nom Motul Transoil Expert dostaniesz w larssonie. Jest najlepszy. Sebool chyba sie Tobie on z jakims innym olejem pomylił ? PozdroA jak nie to zalej mu hipol uniwersalny przekładniowy:D do wszystkiego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mobil Super S 10W40 - kosztuje 30-40 zł i jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja wlałem do mojej Dt Mobil SHC 75w90 pełen syntetyk i wszystko chodzi pięknie. Dobrze zrobiłem?? :banghead::D(koszt oleju 50 zł/litr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Dzieki wszystkim już wlałem sobie olej i jest spoko :banghead: Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam ja również mam już olej w moto dałem Mobil Super S 10W40 i myśle ze mu wystarczy jak by co to potem zmienie :banghead: Dzięki wszystkim za pomoc pozdrawiam Jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Fajnie ,że się na coś przydałem,bo wybrałeś olej który zaproponiowałem. Jest super,zobaczysz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Chyba sobie z niewgo żarty robisz wiesz ile kosztuje ten olej i do jaki on motocykli jest ? Bo coś mi sie wydaje że nie ... :banghead: Kup jakiegoś castrola i wier dwoiedz się jaki to ma być olej np. 10W40.pozdr. :) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etz250 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 najlepszy jest hipol ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi