Rafał22 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Rewelacyjny jest ten pomysł, my Zocha wprawdzie wyjeżdżamy do Kletna :banghead: ale może zapodamy u Szkieleta ten temat, to jak od nas zjawią się ludzie, to też będzie owocnie, a na naszych można liczyć :banghead: Shreku widze że zakochaliście się w tym Kletnie :banghead: Tak jest zareklamój to u szkieleta, jest jeszcze troche czasu to napewno sporo ludzi sie zbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 piszcie prosze konkrety: będę ja i biore 3 kumplichcieli byśmy mniej więcej oszacować ilość osóbjesli czas pozwoli (praca)myślę że jest sporo czasu i można to sobie spokojnie zorganizowaćpogoda dopisze to napewno pojadeto tez już pisałem 5. oczywiście pogoda jest juz zamówiona 22stopnie i słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 no ja bede i gdzies 4 kumpli z monster garage :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 ja tez bede - moge miec tylko problem zeby na 15 na parking dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 witam. Ja będę nawet w deszcz:) Sztuk 1. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadel Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Chetnie sie przyłącze :banghead: ale moje v-max to 120 wiec bedziecie musieli sie ograniczyc :banghead: :banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja także postaram się być.Pisałem Cytrynie to jak będzie miał przegląd to też pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zapodałem u siebie na stronie, sporo ludków tam zagląda, więc są szanse na zwiększenie frekfencji :buttrock: www.shrek.pl na dole strony odnośnik do informacji, powysyłałem też smsy do ludzi od Szkieleta, poza tym w niedzielę i we wtorek będę osobiście molestował wszystkich, w zamian za moją nieobrecność zrobię wszystko, by było ich ode mnie jak najwięcej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Raczej będe. Zarzuciłem też temat ekipie, ale nie wiem ilu smutasów będzie chciało ruszyć dupsko. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółtyHornet Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 :biggrin: dobry pomysł :biggrin: wpisuje sie na liste na 23go do SZAMOTÓŁ :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja też się zjawię. Super fajny pomysł; to taki zlocik i frajda dla dzieciaków. Być może namówię jeszcze kogoś z okolicy. POzdrawiam wszystkich i do zobaczenia. Września też mnie kusi, ale raczej polecę tam w sobotę z moją panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Możecie na mnie liczyć. Września nie ucieknie. Najlepsze smaczki są dopiero wieczorem i w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wiadomo!! Musze być :) do zobaczycha na stadionie!!! pozdr. Wiadomo!! Musze być :icon_question: do zobaczycha na stadionie!!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Masz moje wstępne potwierdzenie. Super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam, i ja postaram się być, bo pomysł jest przedni. :notworthy: :) :) Napisz proszę czy pojedziecie przez Rokietnicę i bokami, czy walicie na "dwójkę" i przez Pniewy (Drugi wariant milej widziany - dołączył bym się w Pniewach) ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi