rybson13 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 etz 150 -100km/h ;Dford ka 1,3 170km/h na niemieckiej autostradzie to wszystko co potrafil :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 honda CB 500- 185 km/h na toruńskiej w strone M1 ale strach byłFZS 600 225 km/h ale samochody za szybko się zbliżały na toruńskiej w stronę M1.Jednak wyobraźnia ogranicza mi prędkości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Bo ludzie jakoś za mało wyluzowani są i wszystko traktują tak poważnie, że na koniec wychodzi niepoważnie... pozdr Hm o co można się kłócić w takim temacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Moim MBX-em wyciągłem najwięcej 130km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 To ja też się pochwalę :flesje: jako plecak na moto: ponoć 225 km/h (nie śmiałam wychylić głowy żeby spojrzeć na licznik :flesje: )jako kierowca samochodu: 150 km/h (niemiecka autostrada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Suzuki GSX 750- 220 schowany za owiewkę- nieprzyjemneFazer 600 - 220 leżąc - trochę lepiejTylko gwoli testu ( idealne warunki pogodowe ) prosta Katowice Starganiec- Katowice PiotrowiceTest hondy Shadow 600 - 155 leżąc prawie na baku- okropne. Ale cicho sza :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 honda CB 500- 185 km/h na toruńskiej w strone M1 ale strach byłFZS 600 225 km/h ale samochody za szybko się zbliżały na toruńskiej w stronę M1.Jednak wyobraźnia ogranicza mi prędkości! teraz już wiem, kto mi tak pod domem hałasuje. :flesje: uważaj bo pinezki rozsypie..... :eek: żartowałem :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Hm o co można się kłócić w takim temacie??No o to kto szybciej i kto naprawdę a kto wciska kit :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Na mojej apie 150km/h ale jeszcze by poszła Renault Laguna 180 jako pasażer www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja najszybciej jechałem Żukiem skrzyniowym z plandeką - licznikowe 135 km/h, ale to na niemieckiej autostradzie. Podejrzewam że mógłby jeszcze szybciej polecieć ale miałem założone opony o niższym profilu co przekłada się na mniejszy obwód koła.... Acha i Żuk był po chiptuningu, 82 KM mierzone na hamowni. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 CBR - 321,2 km/h ETZ - 159,9, ino ogień z rury szedł :flesje: (agroChip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 U mnie 185 na obwodnicy Bialobrzegi w piękny bezwietrzny dzionek :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) gsxr 1000 k5 ~ 250na swojej bzynce ~ 230 most siekierkowski & wal miedzyszynski (at night) :flesje: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez bartekl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 katowice- kraków około 180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek69 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) HeheheheheKolejny temat w stylu "Jakiego koloru robisz kupę"..... heheheheee :icon_mrgreen: to zalezy tylko od tego , czym sie wczesniej nafaszeruje :wink: :notworthy: :buttrock: :buttrock: FJR z kuferkami na autobahnie w niemcach top speed z gps pokazalo 258 :D Zgadzam sie z motto jednego z kolegow- prawdziwe zycie zaczyna sie powyzej 200 km/hJak chce sie zrelaxowac - to jade na A8 Autostrada del Laghi, do Milano i z powrotem :P tylko co bedzie jak wroce do PL??... :buttrock: :wink: :) Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Piotrek69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi