mierzwa2 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Hehe może ja jestem jeszcze młody (i czas na tycie mam) bo co dopiero skończyłem 16 lat to i tak jestem chudy bo mam 170 cm wzrostu a waże ponad 50 kg :eek: I mam tak samo jak kolega z góry bo jem, jem i jesczez raz jem i co? I DUPA :buttrock: JoasiaDH podziwiam Cie ale mnie tak czoperki nie kręcą wolałbym mieć jakiegoś ściga :biggrin: no to nie jestem inny :flesje: bo myślałem że ze mną cos nie tak :flesje: kiedyś wziąłem się za ćwiczenie to mhy z przytyciem moze 2 kg a zrobiłem sie żylasty i tyle z tego wyszło po 8 miesiącach szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Czy kogoś tutaj to już całkiem pogieło (bez obrazy) Ludzie wy macie po 170cm wzrostu i po 90-120kg wagi... a co ja mam powiedzieć przy wzroście 157cm? :flesje: I jakoś na scigaczu dało sie jechac :flesje: W Twoim przypadku ani wzrost ani waga nie mają znaczenia jaki sobie moto kupisz. Jak jest sie za chudym, to ciężko jest robić ósemkę, wtedy trzeba siadac bardziej na zbiorniku... ( mam na myśli wage 45-48kg) a poza tym wszytsko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ale ja nie chce być gruby :biggrin: Ale chciałbym ważyć tak około 70 kg żebym później nie musiał trzymać brzucha na baku przy większej prędkości :buttrock: Nawkładaj sobie kamieni w kieszenie :flesje: albo poobwieszaj się łańcuchami (takimi złotymi) na przykład. :eek: A tak poważnie, młody jesteś i nic nie poradzisz, taka przemiana materii, chyba, że zmienisz dietę na jakąś taką kosmicznie niezdrową, pomoże, ale to przy okazji możesz sobie rozwalić żołądek. Na pocieszenie powiem, że statystycznie jak facet kończy 30-stkę to zmienia mu się metabolizm. Więc cierpliwości :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) ejjj no ... ja mam w okolicach 170.... i waze okolo 70-73... i jezdze YZF600r i nie przeszkadza mi wzrost ani waga w jezdzie w niczym.... wrecz mi sie wydaje ze jest idealnie ... jak wazylem okolo 50 przy tym samym wzroscie jakies 2 lata temu to mi sie gorzej jezdzilo.... Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Kulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jeśli chodzi o ścigacze to napewno będzie wygodniej koledze/koleżance ze wzrostem 170-175 cm niż komus kto ma 195-200 cm wzrostu. Chodzi o ułożonie ciała itd. Co do innych rodzajów moto to nie widze żadnych przeszkód, jeżdżą różni ludzie o różnym wzroście i różnej wadze :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Minimalne wymagania sprzętowe dla TRXa: Procesor 1.5GhGrafika 128MBPamięć RAM 256 :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Minimalne wymagania sprzętowe dla TRXa: Procesor 1.5GhGrafika 128MBPamięć RAM 256 :D DZIADU, NARKOTYKOM POWIEDZ KATEGORYCZNE "NIE"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 DZIADU, NARKOTYKOM POWIEDZ KATEGORYCZNE "NIE"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAoooo... sorry... znaczy się musze zrobić sobie reset :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 AAoooo... sorry... znaczy się musze zrobić sobie reset :notworthy:i to twardy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja mam 185 cm i 120 kg wagi ,siwe wlosy na glowie i jezdze ZX636 z 2004 i leje na to jak wygladam liczy sie to ze jezdze i mi sie to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja mam 185 cm i 120 kg wagi ,siwe wlosy na glowie i jezdze ZX636 z 2004 i leje na to jak wygladam liczy sie to ze jezdze i mi sie to podoba. Hehe i BARDZO dobrze :D Myśle, że to nie jest ta, że na ścigaczu może jeździć ktoś kto ma 170 - 175 cm wzrostu i waży 60 - 70 kg :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja mam 185 cm i 120 kg wagi ,siwe wlosy na glowie i jezdze ZX636 z 2004 i leje na to jak wygladam liczy sie to ze jezdze i mi sie to podoba. A już myślałem, że ja będe najcięższy na ścigaczu. :D Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ale ja bym chciał w przyszłości jeździć na ścigaczu :buttrock: Teraz mam RS 50 (dobrze mi się jeździ tylko jak dla mnie za wolna). Dzisiaj skończyłem 16 lat i zaczynam kurs na prawko kat. A1 :wink:Więc najwyższy czas zmienic moto na R1, cbr 1100XX lub Haje :D A czy wzrost w granicach 170 - 175 cm jest dobry na ścigacza?Myśle ze na plastika idealny!!! Ja mam 190cm - 90kg wagi i na ,,malej'' f3 daje rade bez problemu, chociaz jestem zdania ze jak bym byl mniejszy - niekoniecznie lzejszy jezdzilo by mi sie lepiej. A ja mam 185 cm i 120 kg wagi ,siwe wlosy na glowie i jezdze ZX636 z 2004 i leje na to jak wygladam liczy sie to ze jezdze i mi sie to podoba.I TO JEST NAJWAZNIEJSZE !!!!!!!!! :notworthy: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) AsiekHonda: no takie zuch dziewczyny to sie rzadko spotyka :D Co do pytania w temacie.TAK. Można być za chudym lub za grubym na motocykl ale tyczy się to tylko extremalnych przypadków także 99% społeczeństwa nie powinno mieć z tym problemów. Edytowane 7 Czerwca 2006 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja jestem bardzo niezadowolony z mojim wzrostem mam tylko 162cm i waze około 47-48kg :biggrin: , a chciałbym jezdzic na Enduro. :buttrock: Wszyscy sie ze mnie smieja ze nie dam rady utrzymac enduraka :crossy: :buttrock: :biggrin: ,ze bede smiesznie na tym wygladal i ze nogami do ziemi nie bede siegal. :icon_razz: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi