wueska Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Wiec tak...jak juz stwierdziłeś na innym forum wina lezy w kolanku cenaza jeden pierscien to w porywach do 5zł(pierscieni jest 3) silnik trzeba wyjjac z ramy (przy odpowiedniej taktyce około 15min grzebania) odkrecić głowice i zdjac cylider całosc zajecia około 1h zajmuje;](pierdoły jak uszczelniamnie i te sprawy) Nowe ładne kolanko w sklepie koszt = 40zł;] niewiem jak ztrwałoscia... ale powinno byc ok;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 wueska - chyba nie trzeba silnika wyciagac z ramy. Cos mi sie przypomina ze kiedys wyciagalem cylinder i silnik byl na swoim miejscu.Oczywiscie zbiornik trzeba zdjac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) dokladnie nie trzeba wyjmowac silnika z ramy u mnie w moto (mz250) cylinder bez najmniejszego problemu schodzi powodzenia i pozdrawiam Edytowane 11 Czerwca 2006 przez bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 co do zdejmowania głowicy i cylindra,nie trzeba wyciągac silnika z ramy,wystarczy tylko poluzowac sruby go trzymające i lekko obnizyc silnik,inaczej głowica blokuje sie o rame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etz250 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 no fakt nie trezba zdejmowac silnika z ramy;) moja mz po wymienie tloka i pierscieni cisnie tylko 110 po wymianie tych rzeczy tez trzeba ja docierac;/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Tylko 110? To moja tyle leci na 5 biegu ale dalej to już się bałem jechać bo mi kask zrywało z głowy, aż sięboję co bedize jak pierścienie wymienimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andymotors Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Siemka!!!Moja MZetka szarpie na 2 65, a maxymalnie ciągnie ponad 130 :( Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez andymotors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi