awful Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 jadę sobie dziś w korku, mijam stojące samochody. zeby nie denerwowac kierowców jade sobie powoli a jak trzeba to i turlam się podpierając zeby nikogo nie zahaczyć ani niepotrzebnie zdenerwować... zaglądam ludziom w lusterka- taki dziwny mam zwyczaj czasem- patrze czy mnie widzą. jadę sobie w tym korku, patrzę do jednego lusterka a tam widze uśmiechnięty od ucha do ucha ryj, którego własciciel nagle otwiera drzwi... widział mnie bo widziałem jego oczy- był niedaleko. jechałem powoli i zdązyłbym bez problemu zahamować, on jednak zrobił to dla jaj- zeby sie popisać przed pasazerami. drzwi zamknął tak,ze w zasadzie nie musiałem hamować, ale wiadomo z burakami nie ma zartów... zastanawiam się co można zrobić zeby jego przestraszyć... zamierzyc się na lusterko np nogą? jeździć z gnatem na srut czy jakimkolwiek innym i do szyby przystawiać? kurde gdybym jechał szybko to rozumiem,ze ktos mógłby się wkur*ić. gdybym jechał szybko to buc nie zdążyłby drzwi zamknąć. i co z tego,ze to jego wina jeśli to ja będe miał np połamaną noge... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Dać na wysokie obroty niech robi w spodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 GS na seryjnym wydechu na pewno go przerazi śmiertelnie...... Proponuje sie zatrzymać, wyjąć gościa przez okno uprzednio otwarte z buta i obić mu mache :icon_mrgreen: No dobra... fantazja mnie poniosła :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 proponuje w takim przypadku profilaktycznie zlozyc lusterko :icon_twisted: A juz co najmniej zastosowac perswazje slowna polaczona z jakimis wymownymi gestami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 proponuje w takim przypadku profilaktycznie zlozyc lusterko :icon_twisted: A juz co najmniej zastosowac perswazje slowna polaczona z jakimis wymownymi gestami. ale złożyć to lusterko w kierunku jazdy czyli tak że już wiecej sie nie złoży curyk :icon_mrgreen: PozdroPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 zastanawiam się co można zrobić zeby jego przestraszyć... zamierzyc się na lusterko np nogą? jeździć z gnatem na srut czy jakimkolwiek innym i do szyby przystawiać?Wozić jakieś paskudztwo np. za owiewką czy w łatwo dostępnej kieszeni i wrzucać przez okno - otwarte lub... zamknięte. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Proponowałbym z buta w lusterko aby mu się odechciało takich głupich żartów. I kontynuować dalej jazde :icon_twisted: :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Wozić jakieś paskudztwo np. za owiewką czy w łatwo dostępnej kieszeni i wrzucać przez okno - otwarte lub... zamknięte. Szpreja z farba i napisać coś na drzwiach... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Zatrzymac sie przy nim, zapukac w szybe lub cos by wszyscy pasazerowie zwrocili uwage i postukac sie w kask i pojechac dalej :icon_twisted: Edytowane 2 Czerwca 2006 przez mrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 atakujac lusterko trzeba uwazac zeby nie zciagnelo z motocykla wiec moze najpierw trzena pocwiczyc noca na parkingu :icon_twisted::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 atakujac lusterko trzeba uwazac zeby nie zciagnelo z motocykla wiec moze najpierw trzena pocwiczyc noca na parkingu :icon_twisted: :icon_mrgreen: hehe kto poswieci lustrka?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zatrzymac sie przy nim, zapukac w szybe lub cos by wszyscy pasazerowie zwrocili uwage i postukac sie w kask i pojechac dalej :icon_mrgreen: Mysle, ze to najbardziej odpowiednia metoda, wstydu jaki mu zrobisz, nic nie przebije :biggrin: chcial kozakowac, a wyszedlby na buraka, ktorego przewyzszyl swoim zachowaniem ktos, z kogo chcial zrobic posmiewisko. Nic tak nie boli, jak ujma na honorze :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A ja bym do gościa podjechała w miarę możliwości , otworzyła mu te drzwi jeszcze raz i wtedy myślała co dalej =)Chociaż myślę że już po takiej akcji byłby wystraszony =P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 hmmm. Mozna wozic w kieszeni w worku krowi placek i jak ktos podpadnie to zapukac grzecznie w szybke on otworzy szybke (no bo raczej nie wyjdzie) a ty mu tym krowim plackiem w ryj. heeeee to by była ujma na honorze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A może troche przesadzasz?? :icon_twisted: On może otworzył drzwi żeby wyrzucić słome z butów bo go troche uwierała :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi