Tomek Kulik Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Gratuluję serdecznie i trzymam kciuki za koleżankę Magdalenę :icon_twisted: Teraz kolej na małżonkę :icon_mrgreen: Najspokojniejszy Instruktor na Świecie :icon_mrgreen: P.S. Suwenir uprzyjemni mi sobotni wieczór u pewnej znajomej... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Gratulacje. Szerokiej drogi. Mam nadzieję, że też tak bezproblemowo zdam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 oczywiscie rowniez gratuluje :icon_twisted:sam wczoraj odebralem prawko z wydzialu komplikacji - a czekalem na wyrobienie rowno 7 dni :icon_mrgreen: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gratulacje Przemek!we wtorek się okaże czy cała grupa zaliczy, bo zdaje się że ja jestem ostatni :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przems Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gratulacje Przemek!we wtorek się okaże czy cała grupa zaliczy, bo zdaje się że ja jestem ostatni :) Pozdro ostatnia w oczekiwaniu na egzamin to jest w moja szanowna małżonka, która zdaje 7 czerwca. I tak od razu na 98 konnym FZ6 pomykasz? Gratuluje egzaminu i powodzenia na szosie. na razie pomykałem po garażu :bigrazz:i trochę po wewnętrznych drogach, po których można było jeździć bez prawka.do 7 tys. obrotów fz6 jest bardzo przewidywalnym moto. a powyżej jeździć nie można bo na dotarciu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mnie dzisiaj nieźle zlało na kursie, nieciekawie jechać 80 km/h w dość obfitym deszczu nie mając odpowiednich butów i spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 egzamin przebiegł bezproblemowo. Powiem wręcz iż byłem miło ujęty podejściem. Motocykl stał rozgrzany. Egzaminator był uprzejmy. Byl jakis czas temu poruszany temat ruszania i zatrzywywania sie --> "ktora noga" ktos sie o to czepial? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Kolejny mtowścieklista z uprawnieniami... :bigrazz: :icon_mrgreen: , bo jak wiadomo motocyklisci bez uprawnien tez wystepuja:))) Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Miałem jeszcze to szczęście iż trafił mi się po trasie autokar z wysiadającymi dzieciakami. Wyhamowując prawie do zera, chwyciłem sz.p. egzaminatora za samo serce. dobry z niego człowiek :) Aaaa... Zazdroszczę!!! To ja się kurczowo trzymałem kierownicy motocykla,jak opowiadałeś Piotrkowi :bigrazz: Jutro ostatnie 2h z Piotrkiem na mieście i fruwam na egzamin!Żeby udało mi się tak jak Tobie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przems Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Byl jakis czas temu poruszany temat ruszania i zatrzywywania sie --> "ktora noga" ktos sie o to czepial? pozdr nikt się nie czepiał. myślę że nawet gdybym jechał jak ostatnia fleja ale zgodnie z przepisami to też nie byłoby uwag. Myślę że po prostu bardzo mało egzaminatorów samemu zna technikę jazdy moto. Znają przepisy i to wszystko. , bo jak wiadomo motocyklisci bez uprawnien tez wystepuja:)))Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo dziekuję wszystkim za gratulacje.Nie powiem żeby nie korciło mnie ruszenie w teren jeszcze przed odebraniem dokumentu.... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Gratuluję również :notworthy: :D i mały OT - czy na egzamin trzeba przyjść z własnym kaskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 przyjdź z własnym kaskiem jeśli masz bo dadzą ci szpitalny czepek na głowę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Widze ze swiezo upieczony motocyklista cieszy sie niebywale. No no no tylko pogratulowac Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi