eloelo Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) 400 sie uzbiera, albo i wiecej - ale ja dosyc duzo jezdze Edytowane 29 Maja 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Chyba oczywiste, że im wieksza pojemnosc tym motocykl wiecej spali chyba, że mówimy o 125 2t i 250 4t. Im wieksza pojemnosc tym większe spalanie(prawie zawsze zależy też od stylu jazdy). w zasadzie tak ale zeby z mniejszej pojemnosci uzyskac duza moc to miedzyinnymi sie zwieksza jej dawke bezyny stad moje pytanie ale chyba przy moim stylu jazdy oba by spaliy tylesamo bo nie jestem masterem zeby 250 tak palowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja na swojego KDX'a trace około 200zł miesięcznie, zdarza sie nawet 300zł :biggrin::( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Mi waachy do MTX wystarcza tak z 5l na tydzien. Ale jak pojade do lasu to potrafi wciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 u mnie idzie 30/40 l mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Do 200 dojdzie :] Ale paliwo to najmniejszy problem zawsze się znajdzie kasa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Jak ktoś ma bogatych rodziców to $$$$ to żeczywiście nie problem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 hmm srednio wystarczalo mi na poczatku jakies 200 zł na miesiac teraz sie troche ograniczylem i 120 wystarczy jednak podczas wakacji chyba znowu bedzie wiecej potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 u mnie tak różnie, czasami 150, czasami i ponad 300, zależy od częstotliwości, a co do kasy to hmmm w tym roku rodzice może mi z 300 zł dołożyli tak to ze swoich ciągne :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) nie potrafie obliczyc, ile wydaje w ciągu miesiąca na paliwo ... wolę tego nie wiedzieć :wink: ale można łatwo policzyć, jeśli przyjme, że robie 5 tys rocznie (średnia z kilku ostatnich lat) kase na paliwo do moto traktuje zupełnie inaczej niż np. kase na czesne za szkołe czy telefon ps. za wszystkie wyżej wymienione płace z własnej (niewielkiej, ale jednak własnej) wypłaty :bigrazz: :biggrin: Edytowane 29 Maja 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 dokladnie wydawania $$$ na paliwo nie da sie obliczyc zalezy jaki miesiac a nawet tydzien lub dzien poprostu zalezy czasami ma sie wiecej kasy to sie wiecej jeździ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Chyba oczywiste, że im wieksza pojemnosc tym motocykl wiecej spali chyba, że mówimy o 125 2t i 250 4t. Im wieksza pojemnosc tym większe spalanie(prawie zawsze zależy też od stylu jazdy). hmm... nie byłbym tego taki pewien. Są wyjątki. Wczoraj wybrałem się z Fik554 na przejażdżkę, to jak się dziś okazało jego YZ250F spaliła 3 litry a moja Honda MT8 (80cmm) aż 10... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 za kazdym razem jak wyjezdzam to mam pod korek , nie lubie sie martwic .. miesiecznie ok. 40 litrow mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 100 -150 zł bak zawsze na full ...brak miernika poziomu paliwa ...ale jak tylko zrobi się cieplej wszystko razy 2 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja miesięcznie na benzynke(wache,zupe)wydaje około 70zł czasem więcej czasem mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi