Kudlaty Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 czesc nowe :bigrazz: kolejne polki w naszym "lachonarium" :icon_mrgreen: Pzdr taaa witamy... niedlugo bedziemy tu mieli 20 lachonow/m2 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Cytat(Walkie @ 31 Maj 2006 - 23:35) czesc nowe kolejne polki w naszym "lachonarium" Pzdr taaa witamy... niedlugo bedziemy tu mieli 20 lachonow/m2 ;] Ktoś mnie (nas) obraża...? Łokciu? :flesje: Kudłacz? :flesje: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Nie jest to jakieś sympatyczne określenie, ale tak bywa kiedy ktoś chce być "dżezi" i ogląda Wojewódzkiego,który w ten sposób określa płeć przeciną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wciąż na temat : http://video.i123.pl/play/657/Kabaret_Mora...wyrywac_lachony ... ja tam wolę dziewoje. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wciąż na temat : http://video.i123.pl/play/657/Kabaret_Mora...wyrywac_lachony ... ja tam wolę dziewoje. :eek: a ja dziewoszki :flesje: Wasze zdrowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Nie jest to jakieś sympatyczne określenie, ale tak bywa kiedy ktoś chce być "dżezi" i ogląda Wojewódzkiego,który w ten sposób określa płeć przeciną!NIestety to nie tak i nie z tego .... tu Oriana blysnela znajomoscia kabaretow ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam, mam takie pytanie-czy trzeba być członkiem Waszej grupy żeby udzielać się na tym forum??Bo widze, że jesteście ekipą ze Szczecina i od Was najłatwiej się dowiedzieć można co i kiedy i jak się będzie działo w naszych okolicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witaj,kiedys to było Forum Motocyklistów Świata i pewnie dalej tak jest wiec mozesz sie udzielac jak chcesz i kiedy chcesz nikt ci nie zabroni,a co do bycia członkiem grupy to sie zobaczy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Na forum każdy może się udzielać.:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Na wszelki wypadek wolałem zapytać :banghead: Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Jestem z Gdańska i też chciałby czasem zajechać na zlocik w pobliże waszego miasta. Mam nadzieję, że nie pogardzicie przybyszem z daleka. :buttrock: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Mo-cher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jestem z Gdańska i też chciałby czasem zajechać na zlocik w pobliże waszego miasta. Mam nadzieję, że nie pogardzicie przybyszem z daleka. :biggrin: No nie taki Gdańsk odległy .... :buttrock: Zapraszamy!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek6 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 czesc to ja tez sie ujawnie:)pozdrowienia dla wszystkich light-soft-hardcorowcow :biggrin: imie jak w nickumoto fzr w sile hehe wieku od razu troche prywaty:moze ktos z Was znalazby miejsce w garazu dla malutkiej fzr czy macie pelne sklady siatke?chetnie bym rozruszal kosteczki-no ale jak macie pelne sklady to nie chce Wam bruzdzic :clap: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 A witaj nowy;)A napisałeś w jakiej okolicy szukasz garazu?No i co teraz?Uzupełnij dane w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek6 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 A witaj nowy;)A napisałeś w jakiej okolicy szukasz garazu? mmi juz wszystko jedno. mieszkam w tzw "centrum" przy radissonie-cokolwiek na lewobrzezu mnie urzadza No i co teraz?Uzupełnij dane w profilu. juz sie robi pozdr sorki, cos nie wyszlo z cytatem to jeszcze raz cokolwiek na lewobrzezu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi