mlodszy_gsxr Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Witam!!! Mam pytanie napewno kojazycie sprzedawane na allegro swiecace wentyle Co o tym myslicie?? :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Kiedyś kupiłem założyłem dla ciekawości raz i leżą jak chcesz mogę odstapić.....nic specjalnego uwierz mi ..... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 :biggrin: dla mnie wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 dla mnie robi się choinka z moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Pełen odpust.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Widzialam auto z takimi wentylami....a poniewaz mieszkam w Gdańsku to zaraz nasunelo mi sie "Kartuzy Tuning" :biggrin:))...motocykl ma wygladac jak motocykl, a nie choinka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 to dopiero daje efekt jak jedziesz a tak to beznadzieja, zreszta nic ciekawego.... jakby cie interesował tunig tego tymu zrobiłem sobie(kupiłem z allegro) listwe diodową świeci na czerwono i podczepiłem z tyłu pod błotnik kabel puściłem schowkiem przełacznik też pod błotnikiem.... fajnie świeci na czerwono na oponę delikatnie i nie wiejsko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Jak juz koniecznie chcesz "tuningowac" wentyle to kup wentyle z pomiarem cisnienia powietrza w oponie. Wygladaja lepiej niz zwykle wentyle, nie robia z moto choinki, a przy tym bardzo praktyczne. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 co można myśleć wioska, wioska i jeszcze raz wioska takie coś to może sobie małolat na komunijny rower założyć na autach to wygląda obleśnie a co mówić o moto ale kwestia gustu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 wiocha oojjj ???? obligatoryjnie totalna woicha. upsss? sorry? to miało być WIOCHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Zgadzam się z przedmówcami. Totalny niewypał, wygląda to tragicznie, szpeci wszystko co się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ale w grudniu możesz za miast choinki w pokoju postawić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 daj na dwa piwa to ci odstąpie, raz założyłem, wiecej nie popełnię tego błędu :D i 4 dychy jak psu w dupe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Świecące wentyle, neoniki pod silnikiem,..... Niedługo pojawią sie świecące manetki i zbiorniki paliwa z pozytywką.WIOCHA !!! Osłona łańcucha, z nierdzewki, tylne nadkole, pług pod silnik, aluminiowe crash pady.... to jest to co ładnie wygląda i jest przydatne. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Określe to krótko Wieś tańczy i śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi