MariuszJ Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 na koniec zeszlego sezonu kupilem jako drugie moto bandita malego doskonale moto na miasto, korki czy do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 No widzę Panowie że myśl o drugim moto nie obca innym :) mm757 a ile Bandit poleci po trasie żeby nie żyłować i normalnie jechać? bo MT-03 fajny ale w trasie 160 i już ma dość. (on i jeździeć :) chociaż na miasto wygląda super! :D pozdr empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 No widzę Panowie że myśl o drugim moto nie obca innym :) ano. tylko np. ja na jazdę na roboty kupiłem skuter (125ccm): nawet jak pokropi nie mam upaćkanych butów i spodni, czas przejazdu po krakówku identyczny jak na motocyklu (nie pogonię powyżej 80kmh, ale mniej stoję na światłach), spalanie mniej niż połowa tego co motocykl. ze swojej strony polecam :icon_mrgreen: BTW nosi mnie jeszcze na enduro, ale to już za dużo do utrzymania... jsz ps. ale to już temat na inny wątek. bo tak to, panowie, zniechęcacie potencjalnych użytkowników draga tym szukaniem dla niego alternatyw w jego temacie :D Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ps. ale to już temat na inny wątek. bo tak to, panowie, zniechęcacie potencjalnych użytkowników draga tym szukaniem dla niego alternatyw w jego temacie :D To ja poszukam sobie DS'a 650 jako drugie, małe moto na miasto :biggrin: W porównaniu do RS'a to w końcu piórko :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Chwilka!! nie alternatywy ale dopełnienia, uzupełnienia!!! :D Żeby była jasność :D pozdrawiam empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAPER3 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam. Drodzy Panowie próbuję dorobić mocowania podestów (seryjnich yamaha) do mojega xvs 1100 classic i potrzebował bym zjęcia jak to wygląda do spodu motocykla. Chodzi mi dokładnie o odcinek między podestem a dźwignią hamulca i podestem a dżwignią zmiany biegów resztę mam orginalną. Poprzedni właściciel ten odcinek (ramiona mocujące podesty) wyciął i przykręcił w tym miejscu podnużki. Ja chcę przywrócić orginalmy stan. Z góry dziękuję za pomoc i Pozdrawim. adres poczty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 mm757 a ile Bandit poleci po trasie żeby nie żyłować i normalnie jechać? 160-180 samemu we dwoje zaladowany 140 ale jak masz ochote to poleci nawet 200-220 tylko sam i bez bagazu ale to już temat na inny wątek. bo tak to, panowie, zniechęcacie potencjalnych użytkowników draga tym szukaniem dla niego alternatyw w jego temacie :D ee tam zaraz niech przysli niedoszli posiadacze dragow wiedza doskonale, ze potrzebne bedzie drugie moto i przy zakupie nie wycackją sie do konca z kasy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar57 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Panowie, nie sprzedawajcie swoich Gwiazdek, napewno będziecie później żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 eeee... no zaraz , kto sprzedaje ! ;) Gwiazdka zostaje ;- drugie moto do wycierania się po mieście przy gorszej pogodzie trzeba kupić :D co myślicie o kawasaki Z750.? mmm757 - jak się siedzi na Bandycie? - godnie - jak u nas - czy z tyłkiem nad głową? :D (a poważnie - wygodnie jest na dłuższe latanie?) pozdr empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) Wprawdzie nie miałem ale jeździłem trochę bandziorem znajomego i muszę przyznac, że stworzony do turystyki. Pozycja nie taka jak na czopku, ale też dośc wygodna i nie męcząca. Edytowane 16 Marca 2009 przez shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Na miasto to własnie jako uzupełnienie DS 650 :-) Jak się gdzieś pieszyłem w centrum wawy to zamiast RS brałem własnie DS-a. Małe, zwinne, leciutkie :-) Co do Banditów, jest forum bandit crew znajdziesz tam wszystko :-) Bandziorkiem śmiga mó szwagier, do mnie osobiście ten sprzęt nie przemawia. Owszem przyspieszenie inne, na pewno w mieście zwinniejszy ale... Był okres że chciałem nabyć jakiegoś plastika, miałem okazję pojeździć CBR-ką 600... Nigdy więcej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 jak się siedzi na Bandycie? - godnie - jak u nas - czy z tyłkiem nad głową? :D (a poważnie - wygodnie jest na dłuższe latanie?) wlasnie jest bajerka typowy turystyk na drago po 300 km trasy juz na 4 litery nie moglem pozniej juz dokuczał bol odcinka lędźwiowego kręgosłupa a na bandziorku tego nie ma, poprostu rewelacja dla kogos kto chce jezdzic no jak chcesz oprocz tego jeszcze sie pokazac to dragiem lepiej wypucowac i na zlocie ślinią sie laski typu "doda" * :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ...... Był okres że chciałem nabyć jakiegoś plastika, miałem okazję pojeździć CBR-ką 600... Nigdy więcej :-) głupoty gadasz -nie znasz sie -za malo tym jezdziles - nie potrafisz jezdzic plastikiem jest to zupelnie inna szkola jazdy i nikomu nie dam powiedziec, ze do nieczego sie plastikami jezdzi te motocykle w porównaniu do ciężkich cruiserów dopiero hamują, skręcają no o przyspieszeniu to juz pisac nie bede normalne, że to jest atut ścigów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 głupoty gadasz -nie znasz sie -za malo tym jezdziles - nie potrafisz jezdzic plastikiem jest to zupelnie inna szkola jazdy i nikomu nie dam powiedziec, ze do nieczego sie plastikami jezdzi te motocykle w porównaniu do ciężkich cruiserów dopiero hamują, skręcają no o przyspieszeniu to juz pisac nie bede normalne, że to jest atut ścigów Wcale im tego nie ujmuję i zgodze się z tym w stu procentach jednak.... Pozycja mi kompletnie nie pasi. Nadgarstki mi dokuczały. Maleńkie dzwignie zmiany biegów i hamulca których musiałem szukać(to na pewno kwestia przyzwyczajenia)... Dla mnie ta Honda była poprostu niewygodna a wygoda dla mnie jest bardzo ważna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam po długiej forumowej przerwie. Oddałem Yanke na przegląd - olej, filtr + regulacje i sprawdzenia i .... tu zaskoczenie .... wyskoczyłem z 500 zł. Trochę dużo , czy mi sie wydaje, że "znajomemu" doktorowi koszty wzrosły ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zależy jaki był zakres tych sprawdzeń i regulacji.Taka cena z materiałami to chyba nie dużo.Ja robię wszystko sam sobie i kolegom,więc cen serwisowych nie znam. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi