GaCek Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Oczywście każdy ma swój gust i ja nie zamierzam nikogo przekonywać do swojego zdania. Dlamnie ideałem jest Junak M07 + SUM. Pannonia będzie zabrana na wakacjach. Obecnie nie mam czasu zajmować sie motorami oraz brak miejsca do przechowywania kolejnego motoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Heh, no ja jak bym mógł to bym moto do pokoju wprowadzil:) Tak mnie to zabralo.. A ten błotnik to moze jednak bys sprzedal? w sumie po co Ci zapasowy?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Błotnik mam jeden i dlatego zostaje w domu. :biggrin: Ale w sobotę będzie bazar więc jak coś zobaczę to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Gdzie ten bazarek teraz bedzie? W łodzi czy co? bo jestem troche niezorientowany..Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Był dzisiaj i jest jeszcze jutro w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 To jak bedziesz tam jutro to obczaj czy bedzie jakis blotnik do wozka.. i ogólnie jak bedzie cos Ciekawego do Pannoni to weż namiary kolesi, moze sie przydadza:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Mój brat wrócił z bazaru i kupił licznik do Pannonki za 35 zł biały do T5 na allegro chcieli 120zł więc dobre sianko. Ja jutro pojadę więc jak coś będzie dam znać. Pozdro Mam problem bo licznik który kupiłem jest wyskalowany do 120km/h i na górze jest napis MNOSZ 1124 1 a pod wskazówką znaczek C wskazówka idzie z prawej strony na lewą ( to się zgadza) Czy to 100% Pannonka T5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 No musze CIe zasmucić.. ten licznik (jesli wogule jest od Pannoni) jest od modelu TlF i T1, a w naszych Pannoniach T5 jest taki z czarna tarcza i czerwona wskazówka:) Moim zdaniem ladniejszy niz ten bialy.. Jak mozesz to podeslij fotke tego licznika, to Ci powiem dokladniej czy to jest od pandemoni.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 No ale T5 ma biały licznik wg gazet itd. prześlę później nr gazetki w której T5 jest z białym licznikiem i taki jest podobno oryginał. Wiem że wyposażenie T5 które szło na DDR miało biały licznik i poprzedni właściciel pannonki mówił że był tam właśnie biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Wiesz co, szczerze mówiac to tych Pannoni to w zasadzie bylo duzo modeli, i przypuszczam ze nawet modeli T5 bylo kilka wersji ktore sie różnily parowam szczegółami. Tak wiec twoja mogla byc z bialym zegarem a moja z czarnym:) Podeslij mi wreszcie fotke tej twojej, bo mnie ciekawosc zżera:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorro 77 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Witam wszystkich. Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale zapytam. Czy potrzebna jest tabliczka znamionowa na ramie wózka pannoni bo u mnie nie ma i czy nie będzie problemu przy przeglądzie? Mogli byście napisać jakie macie dane na tabliczkach ramy wózka u siebie to bym nowąp przyczepił . Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 https://allegro.pl/oferta/tabliczka-znamionowa-duna-wozek-boczny-pannonia-13253177409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Tabliczka wózka nie jest konieczna. W większości takich bocznych przyczep nie ma ani tabliczki ani numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi