rzemyk90 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja moim psimsionkiem zrobilem jakies 600 km a CZ 1,5 baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 przebieg sie zmienił na 220km :Dprzebieg zmienia sie z dniana dzień dziś już przejeżdziłem 400km i musze powiedzieć że jestem zadowolonym użytkownikiem swego moto(jeszcze mnie w niczym niezawiódł) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 p.s ja mam 80cm3 więc to się nie liczy??:wink: Powiecmy że 80 się liczy :wink: Coś ostatnio pogoda kiepska ale i tak codziennie pomykam :biggrin: Podobno od środy ma być lepiej :bigrazz: Szerokiej drogi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Około 100km (mocno około, licznik przebiegu mi się zaciął). Moto mam o 60km od siebie i nie mam kiedy jeździć. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) [cut] z dzialem mi się cos pomerdało :buttrock: :buttrock: :biggrin: sorryyyyy Edytowane 30 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 prawie 2 tys :buttrock: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Koło dwóch tygodni mam swojego pepperka, ale dopiero koło 90 km ... A to wszystko przez pogodę beznadziejną. Leje, wieje... Strasznieeeee... :buttrock: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek89 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 ja swoim simkiem zrobilem ok 700km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mi dzisiaj stuknęła setka na budziku =)Pierwsze 1oo km na moim pepperku ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jakieś 4,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Mi dzisiaj stuknęła setka na budziku =)Pierwsze 1oo km na moim pepperku ^^ Gratulacje pierwsza setka. :biggrin: Potem swiętowanie 500 => 1000 miłego sezonu "bezglebowego" :icon_mrgreen: Ci życze ale jak sie nie przewróciszto się nienauczysz :icon_twisted: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Marcin Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wczoraj na swojej suzi nawinołem już ponad 500km :flesje: jeszcze dziś przejade jakieś 100 bo u nas jest zajebi... pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 ale jak sie nie przewróciszto się nienauczysz :)Właśnie ostatnio zaliczyłabym swoją pierwszą glebe parkingową! Uratował mnie jakiś kolega z Gdańska Oruni. Pozdrawiam. =) A przebieg zmienił się na 198 km =) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Właśnie ostatnio zaliczyłabym swoją pierwszą glebe parkingową! Każdy zaliczy glebe prędziej czy później. Jest to nieuniknione.Ja miałem chyba już 2 i wiem nadal że nic nie wiem. 1 to było awaryjne hamowanie asfalt +piasek= przedniue koło zablokowane2 to przez głupote zawolno jechałem i puściłem kieryche zeby dziewczyną pomachać. Pomachałem i leże ;-) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja także pierwszy sezon śmigam "po asfalcie", do tej pory był tylko teren :)Przejechane 265 km :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi