SimsonFun Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Nie jezdzilem jeszcze bo remont jakos nie moze sie zakonczyc... :biggrin: ale lada dzien zaczne docierac i musze skonczyc w tym sezonie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ja w tym sezonie zorbilem z jakies 5000 tys km a dlaczego? bo licze nowy sezon od 1 stycznia;]hehe nie a tak od kąd jest cieplo to 3000 juz nawinelismy ;] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Mi stykneło prawie 2000, ale jakoś nie mam weny do jazdy w taką pogode.... raz ukrop a za chwile deszcz.. teraz kończy sie rok szkolny, ale w wakacje odbije sobie :biggrin: p.s ja mam 80cm3 więc to się nie liczy??:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ja natrzaskalem dokladnie 1890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Bateryjka w liczniku mi padła, wiec nie wiem dokładnie, ale sadząc po ilosci spalonego paliwa, to cos ok. 2500km, licze jeszcze czas kiedy był śnieg. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ja jak mialem jeszcze derbiaka to z jakies 2,5 tys po remoncie a potem sprzedalem go i kupiułem rx :D i ja zrobilem z jakies 10 km brak bryny:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Witam. Ja nawinąłem równe 0.0 km.Jechałem z prędkością średnio 0.0km/h :D :) :( Niestety prawda boli :(Na Pegazie nie pojeździłem. Może coś kupie to jeszcze w tym sezonie ponabijam km :D Oby..... :D Pozdr. Magik =] Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 tez marnie >100km :/ a wszystko przez niezarejestrowane moto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ja jeszcze marniej od 3 tygodni mam charta z czego 2 poswiecilem na naprawe...i z robilem tylko ze 60-70 km :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ja na simsonku nawinąłem tylko jakieś 50 km:(:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) na skucie będzie z 2000 + na moto drugie 2000 to będzie ponad 4000 na 2oo w tym roku (gdyby nie benzyna było by więcej, pamiętam czasy gdy za 2 dychy miało się ponad 10l etyliny :D ) Edytowane 27 Maja 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ślimaka nie mam ale będzie ponad 1000km ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 mi w tym tygodniu wskoczy juz 2000 km a przez paliwko to juz bankrutuje jezdze od polowy marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Oj gdtby nie licznik to bym zaskoczył was pewnie ładną sumką...powiem tylko tyle że latam przez cały rok ok 3 razy w tygodniu po 1-2 godziny;>(czy słoncze czy śnieg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 A ja 0 km może za 2 tyg coś nawinem jak złoże wszytsko w jedną całoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi