kwas Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witam, czego to jest wina jezeli motocykl kawasaki klx250 odpala tylko na popych? Dowiedziałem się, ze jest co coś z zaworami, ale co dokładnie? wiem tez ze nie kopci. Proszę o szybką odpowiedz bo jest to pilna sprawa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyKLR Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Po zapaleniu motocykl chodzi dobrze??Trzyma obroty poniżej 2000 ??Miałem podobny objaw w KLR600 ale po odpaleniu nie wkręcał się powyżej 5000obr.Była to wina przestawionego rozrządu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 kwas`ie sprawdz cisnienie sprezania, nastepnie luzy zaworowe (ewentualna regulacja) i nastepnie znowu cisnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 dzieki za rady, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Mój znajomy ma starsze Suzuki i też po przerwie zimowej musi troche z nim poganiać po placu :biggrin: żeby zaskoczył. A wina jest tego , że silnik nie dostaje paliwa. Albo kranik coś nawala albo zaworek iglicowy w gaźniku się zacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Czy czasem po prostu nie chodzi o za slaby akumulator ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi