The_Doctor_46 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Mi najbardziej sie podoba 998 i 999 :D:D ehh co za sprzety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Czasy kręcę cienkie, czyli coś koło 2,02- 2,04,Chyba w snach :P :P Przecież Ducati tak szybko nie jeździ i nie ma prześwitu ;) :bigrazz: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Chyba w snach Przecież Ducati tak szybko nie jeździ i nie ma prześwitu Odezwał się ten ana turystycznym kredensie z popękaną ramą ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Odezwał się ten ana turystycznym kredensie z popękaną ramą :bigrazz:Myhyhy. OK, no ;) :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Podobno w dukatach lubia sie srubki odkrecac mowil mi kumel (Ducati 749) takze trzeba wozic srybokret i imbusa 5 w kapsie :) To prawda?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 tjaa....i żarówki się częściej przepalają oraz łańcuch szybciej rozciąga. Podobno też paliwo szybciej ubywa i opony się częściej przebijają... Przez kilka lat mojego użytkowania Dukatów nie odkręciła mi się w żadnym żadna śrubka samowolnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 V2 to jedyny słuszny układ silnika :) Jeśli V2 to tylko V45* EVO na popychaczach a do jazdy to jedynie V4 z rozrządem na kołach zębatych :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi