MistrzuAKP Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Bardzo inteligentna, wiele wnosząca do tematu i zarazem kulturalna wypowiedź. otóz to hheehe.A pozatym jak ktos sie chce nauczyc to nie patrzy sie na to czy niebezpieczne tylko sie uczy bo zawsze to jakies efektowne jest i jest sie czym pochwalic...a nie stac i grzac dupe cały czas siedząc na moto. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Osobiście, to mnie bardziej podoba się stoppie. Na rowerze już umiem :) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 powiem jedno " ŻAL " . Starszy nie zawsze znaczy mądrzejszy .... I osobiście wqrwia mnie maxymalnie jak ktos mając lat 30 wyraża się nie kulturalnie do ludzi w wieku 18-25. Nie te czasy że krzykiem można coś zdziałać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Moja CBR niestety na koło nie idzie :) Tak jak Fata Ninja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 powiem jedno " ŻAL " . Starszy nie zawsze znaczy mądrzejszy .... I osobiście wqrwia mnie maxymalnie jak ktos mając lat 30 wyraża się nie kulturalnie do ludzi w wieku 18-25. Nie te czasy że krzykiem można coś zdziałać...??? O co Ci chodzi? Gdzie ja się niekulturalnie wyraziłem? I gdzie widzisz objaw mojej domniemanej głupoty? W tym, że robię stoppie na rowerze? Nie rozumiem... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Cytat(^lunatyk^ @ 23 Czerwiec 2006 - 14:36) * powiem jedno " ŻAL " . Starszy nie zawsze znaczy mądrzejszy .... I osobiście wqrwia mnie maxymalnie jak ktos mając lat 30 wyraża się nie kulturalnie do ludzi w wieku 18-25. Nie te czasy że krzykiem można coś zdziałać... ??? O co Ci chodzi? Gdzie ja się niekulturalnie wyraziłem? I gdzie widzisz objaw mojej domniemanej głupoty? W tym, że robię stoppie na rowerze? Nie rozumiem... pozdr Chodziło mi bardziej o Ryżego Konia i jego "nie pyskuj" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 A tak szczerze, to w obliczu postu, który skomentował to nie miał racji? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) A tak szczerze, to w obliczu postu, który skomentował to nie miał racji? pozdr Miał rację - a wiek tu nie ma nic do rzeczy. Agresja na forum musi być tępiona. To dyskusja a nie pyskówka.... coby nie tak offtopicznie - Trzeba się umieć opanować - nie każdy kawałek asfaltu nadaje sie na gumę !!!! Edytowane 23 Czerwca 2006 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 a wracajac do tematu to narazie raz swiadomie odkrecilem zeby stanal na gume :) kilka razy jednak lecialem na kole przez przypadek :) mocna bestia... jescze troche przedemna, mam nadzieje tylko ze moto podczas nauki nie ucierpi. Jest gdziesz szkola stuntu? oczywiscie nie na swoim moto :D pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) jurjuszi Napisano 55 minut temu A tak szczerze, to w obliczu postu, który skomentował to nie miał racji? Słuchaj może i miał ... ale jakoś jestem zwolennikiem dyskutowania... a nie niepotrzebnych nerwów... troche z innej beczki . Szedłem z kumplem ktory pił tymbarka... chciał go wyrzucic do kosza ale koło kosza stala pani z dzieckiem kumpel rzucił butelke... fakt nieodpowiedzialne... butelka odbiła sie od kosza i rozbila obok. A babcia ile głosu w gardle pruje się "gówniaaaarzeeeeeee meendy małe a jokby w łoko prysłoooo " 3 m dalej zauwazyłem ze but mi sie rozwiązał kumpel poszedł dalej ja wiąze a ta babka się pruje na mnie przy czym ja byłem niewinny.... Zauważyłem ze starsi często sprawy rozwiązują krzykiem :) Wystarczy wziac na przykład rodziców.... zadnej sensownej gadki tylko głupie argumenty[ czemu nie ?! bo, nie ! ] i częsty krzyk. Nie tędy droga :) pozdrawiam :D Mam nadzieje ze Ryży sie nie obrazi nie zrozumie mnie źle :biggrin: tak poprostu zwróciłem uwagę :biggrin: Edytowane 23 Czerwca 2006 przez ^lunatyk^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Prawdziwego motocykliste można poznać po tym,że jest opanowany.Kozaki umierają pierwsi co wcale nie oznacza,że nie wolno szaleć.Tylko trzeba wiedzieć gdzie i kiedy :Dgdzie i kiedy można szaleć ;) Moja CBR niestety na koło nie idzie :biggrin: Tak jak Fata Ninja :banghead:dlaczego? masz zdławioną?pozdr. PS.Dla wyjaśnienia - bujałem się na plastikach wtedy , kiedy większosć z userów jeszcze nie dostała rowerów na komunię. Dawałem na koło wtedy kiedy niektórzy z Was kręcili pierwsze ósemki na rowerku. ciekawe jakie to plasiki były :banghead: Jak sie ma 560 zeta renty i sie umie przeżyć do konca miesiąca.Wtedy dopiero widac prawdziwych twardzieli , a nie wtedy kiedy się wali lanserke w centrum miasta.prawdziwych twardzieli widać jak mają na minusie 560 zeta i jeszcze stać ich na paliwo do swoich moto. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 lotnisko bez samolotow ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 lotnisko bez samolotow ;)jak nie ma lotniska, albo jest zamknięte dla cywilów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyta600 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Ja mam bandite od niedawna i troche mi jej szkoda stawiac na kolo ale jak tylko mam jakis ladny kawalek prostej to nie moge sie powstrzymac i najczesciej z samego gazu wstawiam... na jednym jeszcze drugi bieg ...i odkladam bo nie mam takiej wprawy zeby leciec dalej ... Uwielbiam to.... Serio mowisz o tym wstawianiu banditem 600?Ja mam i probowalem cos ale nic ;) Stawiasz go na jedynce z gazu?wez opisz jak to robisz :banghead: pozdro i z góry dziekuje :banghead: Edytowane 23 Czerwca 2006 przez bandyta600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 dlaczego? masz zdławioną?pozdr. Tak jak widać na avatarze ;) Lampa myli co??? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi