Qóba Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Andon widziałem dzisiaj Twoją Cebeerkę na przy Monciaku w Sopocie :biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Może być i za dwa tygodnie!!!Czyli 9 wrzesnia o 18.00 w Melinie Melmak! no moze byc melina ;p Za dwa tygodnie to i ja sie zalapie :biggrin: ooo prosze kto sie odezwal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Teraz sie nie załapałam przez mały crash, za dwa tygodnie też się nie załapię bo moja 18ka wypada ;PAle możecie wypić moje zdrówko ;P pozdrawiam :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Teraz sie nie załapałam przez mały crash, za dwa tygodnie też się nie załapię bo moja 18ka wypada ;PAle możecie wypić moje zdrówko ;P pozdrawiam :biggrin: czujemy sie zaproszeni!!! to zmiana lokalu!!! walimy na 18 :biggrin: hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 czujemy sie zaproszeni!!! to zmiana lokalu!!! walimy na 18 :biggrin: hahahaJestem za :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jestem za :D ty nie idziesz... znowu bedziesz wylewal piwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ty nie idziesz... znowu bedziesz wylewal piwo.... Przeciez ostatnio nie wylal, dostal specjalna szklanke...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No to co Marta, może w McDonaldzie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Na taką impreze to i ja sie pisze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To tylko gdzie i o której? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Andon widziałem dzisiaj Twoją Cebeerkę na przy Monciaku w Sopocie :icon_mrgreen: Pozdr.Pewnie tak! Często tam bywam :D A takie malowanie jest tylko jednow 3mieście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No to co Marta, może w McDonaldzie? ;) No patrz że na to nie wpadłam :D ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 100 lat nie byłem na osiemnastce... łezka się w oku kręciteraz to już mnie nawet do klubów dla młodzieży nie wpuszczają.. hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Pewnie tak! Często tam bywam :D A takie malowanie jest tylko jednow 3mieście ;) no no...bo sobie moja na pomarncz pofarbuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) No to trzeba przyznac Andon, że Cebra jak żadna inna :D Marta ja nie żartuje :icon_mrgreen: Trzeba zorganizowac jakies after albo before party dla forumowiczów ... ;) Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi