Andon13 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Żenada......Jedzie ktoś dziś na Zaspe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 jesteście parą :flesje: Nie ma takiej opcji ...niestety Agabusa sie nie zgadza :wink: Mi to tam wszystko jedno. Jak to się mówi: na pustyni i rak ryba :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nie ma takiej opcji ...niestety Agabusa sie nie zgadza :flesje: Mi to tam wszystko jedno. Jak to się mówi: na pustyni i rak ryba :wink: :wink:Stary zacznij sprawy sercowe załatwiać w inny sposób. W dobie gg i telefonów komórkowych wydaje sie to niezmiernie proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Stary zacznij sprawy sercowe załatwiać w inny sposób. W dobie gg i telefonów komórkowych wydaje sie to niezmiernie proste! Kto mówi o załatwianiu spraw sercowych ? :flesje: Odpowiadam na Turka pytanie... :wink: ...Stary. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Kto mówi o załatwianiu spraw sercowych ? :flesje: Odpowiadam na Turka pytanie... :wink: ...Stary. :wink:Turkowe pytanie było retoryczne i nie chodziło w nim o Agabuse.... chyba że wydaje ci sie ze mam problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego....Zacznij sie zachowywać jak facet a nie wylewasz łzy na forum. Myśle ze raczej nikogo to nie interesuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zacznij sie zachowywać jak facet a nie wylewasz łzy na forum. Myśle ze raczej nikogo to nie interesuje.... Skąd ty masz niby wiedzieć jak ja się zachowuje ?? ehhhh... chętnie pogadam... kiedyś tam Zanim coś napiszesz przeczytaj wszystko ...pomyśl ...zastanów się (kilka razy - postaraj sie nabrać dystansu) i wtedy kogokolwiek krytykuj. Kończe i przepraszam za OT. PS Jakiekolwiek "posty" w mojej sprawie (oraz sprawie problemow z zaakceptowaniem gejów - których jestem ikoną na tymże forum) na priv. Ciekawe co geje mają do motocykli ?? Swoją drogą, pamiętacie tego co zaczął o gejach ?? Ja pamiętam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 :wink: Z tematu o spotkaniach, które nigdy nie wychodzą zrobiło się tanie romansidło z wątkiem na temat tolerancji :wink: To jest naprawdę żenujące, bo mnie gówno obchodzi czy ktoś tu jest gejem, lesbą czy pedofilem, tak samo jak mam gdzieś czy komuś w łóżku wyszło czy nie :flesje: OGARNIJCIE SIE DZIECIAKI :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 a ja chcialem sie tylko dowiedziec czy w weekend gdzies smigacie / :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 To jest naprawdę żenujące, OGARNIJCIE SIE DZIECIAKI :flesje: Jak masz zamiar krakać jak twoj boy ...to rób to na priva bo robicie "offtopic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jak masz zamiar krakać jak twoj boy ...to rób to na priva bo robicie "offtopic" sam jestes jeden wieki offtopic...wyplakiwac sie na forum... po przeczytaniu watku to sie nie dziwie ze aga dala sobie spokoj... ps.Andon... maszyne wkoncu wyprowadzilem... :flesje: mozna gdzies sie bujanc... tylko zlituj sie nie w deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 przedszkole...nie mowie o wszystkich, ale o czesci. Andon, Mirek - dzis jest okazja do dluzszej wycieczki. jak chcecie jechac dajcie znac na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) sam jestes jeden wieki offtopic...wyplakiwac sie na forum... po przeczytaniu watku to sie nie dziwie ze aga dala sobie spokoj... :flesje: - a tyś jest debill... jak już wchodzimy w takie frywolne tematy (jak masz cos do mnie to na priva) PS Jeszcze raz: przepraszam za OT Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Sofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) ten temat mnie naprawde przerósł,ledwo ledwo przeczytałem dwie ostatnie strony. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez weterynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 przedszkole...nie mowie o wszystkich, ale o czesci. Andon, Mirek - dzis jest okazja do dluzszej wycieczki. jak chcecie jechac dajcie znac na prv. jak tylko wyleze z komendy to moge jezdzic... przesluchanie mam o 16.30... tak kolo 18 powinienem byc wolny.... :flesje: - a tyś jest debill... jak już wchodzimy w takie frywolne tematy (jak masz cos do mnie to na priva) no... yntelygencja godna .... a nie bede sie znizal do twojego poziomu... nie lubie klasc sie na ziemi. ps.mierz sily na zamiary bo sie przeliczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jak dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi