weterynarz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Noo weterynarzu ja Ci musze powiedziec,ze Andon to nie jest chudzinka o wzroscie karzelka:).....Co do pogody...sluchaj, jak to ktos kiedys powiedzial -"to nie pogoda jest zla, tylko zle ubrany motocyklista".. :smile ;No prosze to już domyślam się jak wygląda Andon ,ale poprosze o info jak wygląda Ptaszyna .A co do pogody to przyznaje Tobie racje w 100%Muzyke udało sie odtworzyć ?No narazie, odezwe się pózniej bo zabieg mi się szykuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Kurcze sobota to już dzisiaj ;PJak nie będzie lało to może zawitam koło tej 18-19 do DeLuxe :clap: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Kurcze sobota to już dzisiaj ;PJak nie będzie lało to może zawitam koło tej 18-19 do DeLuxe :clap: No moze z Toba bedzie szlo sie dogadac:)..ja o 19 bede:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Okey :) Ja o 16 będę wiedziała już na 100% czy mam wolny wieczór czy nie. Bo być może znów mi podrzuca malucha do pilnowania ;P A jaśli nie to pojawię się na pewno ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja też postaram się wpasc zobaczyc jak tam jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Widze że szykuje się impreza skuterowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) to może ja Marcie69 podrzuce dzieci do pilnowania ,dwa nadliczbowe nie powinny robić róznicy ,większy to nawet skuterek może jej wypolerować :) lece pracować Powodzenia!!!!!!!! Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez weterynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jednak się dzisiaj nie pojawię bo pilnuję znów 2latki. ;P Weterynarz a w jakim wieku są twoje maluchy ? :) Jedno dziecko czy trójka, bez róznicy ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Widze ze z imprezy nici.....Tak myślałem ale nie chciałem wyprzedzać faktów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Widze ze z imprezy nici.....Tak myślałem ale nie chciałem wyprzedzać faktów! Andon mieliscie z Ptaszyna racje......(wiesz o co chodzi)....trudno... Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Andon mieliscie z Ptaszyna racje......(wiesz o co chodzi)....trudno...PozdrowkaJestem juz tu troche czasu......pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jednak się dzisiaj nie pojawię bo pilnuję znów 2latki. ;P Weterynarz a w jakim wieku są twoje maluchy ? :) Jedno dziecko czy trójka, bez róznicy ;PDziękuje za pomoc ,5-latka mam w pracy i z tego co widze jeszcze długo tutaj zabawie .Miłego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Macie na myśli to że ludzie najpierw się deklarują a potem to odwołują ? Jeśli dobrze rozumiem. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Macie na myśli to że ludzie najpierw się deklarują a potem to odwołują ? Jeśli dobrze rozumiem.Tak, właśnie to mam na myśli! Przeczytaj cały temat od początku to będziesz wiedziała o czym mówie. Poza tym był jeszcze jeden temat "zlot w trójmieście"- polecam lekture na długie jesienne wieczory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tak, właśnie to mam na myśli! Przeczytaj cały temat od początku to będziesz wiedziała o czym mówie. Poza tym był jeszcze jeden temat "zlot w trójmieście"- polecam lekture na długie jesienne wieczory :)No i niestety w tym przypadku musze przyznac Andonowi racje ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi