weterynarz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Mi został chyba tylko weekend,ale nic nie mówie bo zaraz powiecie,że jak zawsze umawiamy sie a tu nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Prawdopodobnie uda mi sie jednak wyrwac na Zaspe, sciemnie, że musze na poczte jechac zrobic przelewy :biggrin: W weekend Rewa/Hel wg mnie jest dobrym pomysłem :icon_twisted: DODANO: No i zaspa zaliczona, Mirek na rowerku, Andon masz bardzo ładną dziewczynę :buttrock: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 No niektórzy wczoraj troche pojezdzili,jechałem po 21 z pracy to kilka maszyn pędziło z Gdyni w strone Gdańska.Mam nadzieje ,że wieczór był udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 No i zaspa zaliczona, Mirek na rowerku, Andon masz bardzo ładną dziewczynę :P Nie da sie ukryc. Dobra ludki co robicie w weekend?...ja za daleko nie moge, wiec moze De Luxe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Agabusa!a może popołudniowy wypad na kawe gdzieś na Kaszuby?Dostałaś e-maila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Agabusa!a może popołudniowy wypad na kawe gdzieś na Kaszuby?Dostałaś e-maila ? weterynarzu ja z ogromna checia,ale we wtorek obchodze urodzinki- nie swoje...corki i musze sie liczyc z pewnymi kosztami...Czy De luxe bylby dla Was strata czasu?...Wiem,ze to nie jazda daleko ...za lasy i gory....ale posiedziec i wypic piwko(bezalkoholowe of kors:))....to chyba nie zaszkodzi. No nic. W kazdym badz razie ja bede w sobote wieczorkiem na 100%, bo nigdy tam nie bylam i ciekawa poprostu jestem jak tam jest:).... Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 weterynarzu ja z ogromna checia,ale we wtorek obchodze urodzinki- nie swoje...corki i musze sie liczyc z pewnymi kosztami...Czy De luxe bylby dla Was strata czasu?...Wiem,ze to nie jazda daleko ...za lasy i gory....ale posiedziec i wypic piwko(bezalkoholowe of kors:))....to chyba nie zaszkodzi. No nic. W kazdym badz razie ja bede w sobote wieczorkiem na 100%, bo nigdy tam nie bylam i ciekawa poprostu jestem jak tam jest:)....sobota wieczorek to która to dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No jakos sie idzie dogadac chyba..:clap:....dla mnie to jest 19,00. Jesli dla kogos za pozno to mozemy jechac o 17,00...sa jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) No jakos sie idzie dogadac chyba..:flesje:....dla mnie to jest 19,00. Jesli dla kogos za pozno to mozemy jechac o 17,00...sa jakies propozycje?¨Mnie De lux nie urzadza.... Poza tym nie ma pogody na moto bo zaraz bedzie padac.... Chetnzch widze ze tez jest nie wielu........A moja dziewczyna jest najpiekniejsza na swiecie! Gwarantuje ze piekniejszej nie znajdziecie :clap: Poza tym jest juz zajeta ;) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ¨Mnie De lux nie urzadza.... Poza tym nie ma pogody na moto bo zaraz bedzie padac.... Chetnzch widze ze tez jest nie wielu........A moja dziewczyna jest najpiekniejsza na swiecie! Gwarantuje ze piekniejszej nie znajdziecie :clap: Poza tym jest juz zajeta ;) Noo andon wiesz co mowic...:flesje:.....a moze politologia?..:D...No nic...to trudno...ja tam i tak sie wybieram..bo nie bylam.Ot co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja niżej podpisana Ptaszyna dziękuję wszystkim za uznanie :clap: a w szczególności mojemu Kotkowi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Chyba jestem poza tematem, ale co to jest De lux ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 De Lux to bar - wyglada jak stacja benzynowa na ul.Grunwaldzkiej w Gdańsku :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ale leje w Gdyni ,chmury na potęge .A ja znowu w pracy!Dlaczego ja jeszcze nie widziałem Ptaszyny ?Jeżeli jedna kobieta mówi o drugiej ,że jest bardzo ładna to musze Ją zobaczyć.Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ale leje w Gdyni ,chmury na potęge .A ja znowu w pracy!Dlaczego ja jeszcze nie widziałem Ptaszyny ?Jeżeli jedna kobieta mówi o drugiej ,że jest bardzo ładna to musze Ją zobaczyć.Pozdrowienia dla Wszystkich Noo weterynarzu ja Ci musze powiedziec,ze Andon to nie jest chudzinka o wzroscie karzelka:)..... Co do pogody...sluchaj, jak to ktos kiedys powiedzial -"to nie pogoda jest zla, tylko zle ubrany motocyklista".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi