Agabusa Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) sprawa wygląda tak: jeżeli będzie padać to nie jedziemy, a jezeli tylko będzie się chmurzyć to jak najbardziej tak. No to wszystko jasne. jakbysmy jechali to jako plecak odpowiednio rozporzadzaj kierowca....bo ja za szybko na razie nie jezdze:) Kurde....pada....;) Edytowane 29 Lipca 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 No to wszystko jasne. jakbysmy jechali to jako plecak odpowiednio rozporzadzaj kierowca....bo ja za szybko na razie nie jezdze:) Kurde....pada.... ;) ja jako plecak nie rozporządzam z jaką prędkościa ma mój kierowca jechać, bo mi jak do tej pory prędkość nie przeszkadza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ja jako plecak nie rozporządzam z jaką prędkościa ma mój kierowca jechać, bo mi jak do tej pory prędkość nie przeszkadza..... Odwazna dziolcha:)))))... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Więc podjąłem męską decyzje....Jedziemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 milo by mi bylo gdybyscie poczekali z 10 minutbo bede 14,40niestety praca taka,a nie inna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 spoko poczekamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 I jak wypad ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 I jak wypad :P ? wypad bardzo udany, nawet z atrakcjami :P ale o tym pisać nie będę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 wypad bardzo udany, nawet z atrakcjami ;) ale o tym pisać nie będę :)Atrakcji było co nie miara :biggrin: Nawet w mechanika się pobawiłem :D Reszte mam nadzieje napisze Agabusa, która po wypadzie zalicza sie już do tej drugiej grupy motocyklistów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 No dobra.....przyznaje sie...zaliczylam glebe....pustynna...bo na piachu...wielkie dzieki dla andona i ptaszyny za pomoc:)......Teraz podobno jestem juz motocyklista pelna geba,albo pelna gleba raczej:)...... W kazdym razie obiecali,ze jak sie juz nie bede przewracac,to mnie jeszcze zabiora....moze.....gdzies......kiedys.....:)hehehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No dobra.....przyznaje sie...zaliczylam glebe....pustynna...bo na piachu...wielkie dzieki dla andona i ptaszyny za pomoc:)......Teraz podobno jestem juz motocyklista pelna geba,albo pelna gleba raczej:)...... W kazdym razie obiecali,ze jak sie juz nie bede przewracac,to mnie jeszcze zabiora....moze.....gdzies......kiedys.....:)hehehe Pozdroto się ciesze ,że wypad udany ja oczywiście zostałem zatrzymany przez obowiązki -cesarka u beagla ,zeszło mi do 16.może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Czy ktos sie dzis wybiera na Zaspe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Może ja ale jeszcze dokładnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ja bede na boischa do siati przy molo :icon_rolleyes: zapraszam! :) .. no hcyba ze bedzie padać... to nie bede... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) No raczej nic nie straciles....bylam pierwszy raz, bo wczesniej nie mialam urlopu...i nic ciekawego nie bylo..moze to dlatego,ze nikogo nie znam..hmm :icon_rolleyes: ....Dobrze,ze Ptaszyna z Andonem wpadli, bo tak to zupelnie bym nie wiedziala co tam robic... Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi