Skocz do zawartości

3 miasto

Fazi_Gdańsk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sprawa wygląda tak: jeżeli będzie padać to nie jedziemy, a jezeli tylko będzie się chmurzyć to jak najbardziej tak.

No to wszystko jasne. jakbysmy jechali to jako plecak odpowiednio rozporzadzaj kierowca....bo ja za szybko na razie nie jezdze:)

Kurde....pada....;)

Edytowane przez Agabusa

No to wszystko jasne. jakbysmy jechali to jako plecak odpowiednio rozporzadzaj kierowca....bo ja za szybko na razie nie jezdze:)

Kurde....pada.... ;)

ja jako plecak nie rozporządzam z jaką prędkościa ma mój kierowca jechać, bo mi jak do tej pory prędkość nie przeszkadza.....

wypad bardzo udany, nawet z atrakcjami ;) ale o tym pisać nie będę :)

Atrakcji było co nie miara :biggrin: Nawet w mechanika się pobawiłem :D

Reszte mam nadzieje napisze Agabusa, która po wypadzie zalicza sie już do tej drugiej grupy motocyklistów....

No dobra.....przyznaje sie...zaliczylam glebe....pustynna...bo na piachu...wielkie dzieki dla andona i ptaszyny za pomoc:)......Teraz podobno jestem juz motocyklista pelna geba,albo pelna gleba raczej:)......

W kazdym razie obiecali,ze jak sie juz nie bede przewracac,to mnie jeszcze zabiora....moze.....gdzies......kiedys.....:)hehehe

Pozdro

No dobra.....przyznaje sie...zaliczylam glebe....pustynna...bo na piachu...wielkie dzieki dla andona i ptaszyny za pomoc:)......Teraz podobno jestem juz motocyklista pelna geba,albo pelna gleba raczej:)......

W kazdym razie obiecali,ze jak sie juz nie bede przewracac,to mnie jeszcze zabiora....moze.....gdzies......kiedys.....:)hehehe

Pozdro

to się ciesze ,że wypad udany ja oczywiście zostałem zatrzymany przez obowiązki -cesarka u beagla ,zeszło mi do 16.

może innym razem

No raczej nic nie straciles....bylam pierwszy raz, bo wczesniej nie mialam urlopu...i nic ciekawego nie bylo..moze to dlatego,ze nikogo nie znam..hmm :icon_rolleyes: ....Dobrze,ze Ptaszyna z Andonem wpadli, bo tak to zupelnie bym nie wiedziala co tam robic...

Edytowane przez Agabusa