DawidP Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Nie trzeba szukać jak się przestawia mph na kmh. W każdej instrukcji nowego Kawasaki jest napisane i poparte rysunkiem :wink: Ale i tak zawsze ktoś się znajdzie, że zapyta... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ale i tak zawsze ktoś się znajdzie, że zapyta... :icon_razz: Tak. Ten, który nawet nie może wpaść na to, że czasami najwięcej info można znaleźć u źródła :icon_razz: Kumpel jak kupił swoją miał właśnie taki problem. Aż nie otworzyłem instrukcji :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Czy 10 04-05 ma jakieś choroby wieku dziecęgo? Jakieś konkretne wady, bolączki? Śmigał ktoś na niej? Wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 znajomy latał tym modelem przez 2 sezony-zmieniał tylko opony (bardzo często :) ) i lał paliwko-rama nie pękła :) chodź zejścia z gum miał najdelikatniej mówiąc nie delikatne. Porównując jazdę do innych lytrów - nie mówię tu o jeździe na torze- to jeździ się tym inaczej :) po prostu w pewnym momencie dostaje takie pierdolnięcie że szok-ja tam nie wiem czy jest szybsze od dżiksa, fajera czy er1 ale jedno jest pewne jest bardziej jebnięte-i to naprawdę czuć-ameryki nie odkryłem... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Czy 10 04-05 ma jakieś choroby wieku dziecęgo? Jakieś konkretne wady, bolączki? Śmigał ktoś na niej? Wrażenia? Ja tym trochę pośmigałem na trasie i po torze. Nie miałem najmniejszego problemu,tylko opony szły w oczach. Praktycznie same zalety, ale bez amora skretu nie podchodz, przepięknie oddaje moc - nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie, a jak przyjdzie to smutna twoja godzina :), Ciągnie od samego dołu, antyhopping, no i ten dzwięk! Niestety nie radziłem sobie z nią na torze, walczyłem , lecz nie dałem rady, pewnie nie byłem jeszcze gotowy na tego potwora. Pierwszy bieg 170km/h , 2-ka ponad 200km/h, chciałem zmienić przełożenia na krótsze, ale diabła bym nie utrzymał, więc zielona poszła i zanabyłem torową daytonę 675. Jak bedę kupował sprzęt na ulicę to tylko zx10r 04-05, pozdro Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Diabła można tym dogonić. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Praktycznie same zalety, ale bez amora skretu nie podchodz, przepięknie oddaje moc - nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie, a jak przyjdzie to smutna twoja godzina :), Ciągnie od samego dołu, antyhopping, no i ten dzwięk! Niestety nie radziłem sobie z nią na torze, walczyłem , lecz nie dałem rady, pewnie nie byłem jeszcze gotowy na tego potwora. Pięknie napisane, dawno mi się tak kły nie uśmiechały czytając kogoś na forum :icon_biggrin: :notworthy: Chodzi mi to to po głowie, szukałem na Allegro, ale nic godnego uwagi, podjechania i obejrzenia niestety nie znalazłem :rolleyes: Przewinął się kiedyś na forum motyw rozpadającej się skrzyni... Jestem ciekaw ile w tym prawdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pięknie napisane, dawno mi się tak kły nie uśmiechały czytając kogoś na forum :icon_biggrin: :notworthy: Cieszę się z Twojego szczęścia :) O rozpadającej się skrzyni nie słyszałem. Szkoda ,że nie zgadaliśmy sie wcześniej, łyknął być moją jak dziwka nasienie :) pozdro Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 A ja myślałem, że opie*dalają tylko bez kapturka :icon_mrgreen: (za dopłatą) Ale ja się nie znam, nie byłem :cool: Szkoda, szkoda, znaleźć fajną sztukę u nas tragedia. W Germanii mają, ale za na prawdę super egzemplarze, a taki tylko wchodzi w grę, wołają w przeliczeniu ponad 30 tys... :rolleyes: Mam jeszcze czas na zastanowienie więc mnie nie nagli :wink: W ch*j podoba mi się AD 08 09... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mi się najbardziej podoba pierwsza generacja, czyli AD 2004-05. Niestety póki co to tylko sfera marzeń. "Dziesiątka" AD 2008-09 jest na mój gust zbyt kanciasta i taka trochę przemodelowana. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 A mi się podoba. I to bardzo. Przemodelowane były AD 06 i 07, ociężałe i ogólnie ch*jowe. A fakt, najładniejsza to 04 05 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Przemodelowane były AD 06 i 07, ociężałe i ogólnie ch*jowe. niegrzesz synu!! tyle frajdy z jazdy co zx10r ma to zadna r1 Ci nieda :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 niegrzesz synu!! tyle frajdy z jazdy co zx10r ma to zadna r1 Ci nieda :icon_mrgreen: Święte słowa. :) Żadna R-1ynka nie podskoczy do zielonego sk**synka. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 niegrzesz synu!! tyle frajdy z jazdy co zx10r ma to zadna r1 Ci nieda :icon_mrgreen: Szram, ciiiii, to nie kącik dla dresów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 niegrzesz synu!! tyle frajdy z jazdy co zx10r ma to zadna r1 Ci nieda :icon_mrgreen: Święte słowa. :) Żadna R-1ynka nie podskoczy do zielonego sk**synka. :buttrock: zielone złooooo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi