mycy Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 [/center]Kochani Motomaniacy!!!Klub Motocyklowy GRYF ma zaszczyt zaprosić Ciebie oraz wszystkich Motocyklistów świata na:6 Ogólny Zlot Motocyklowy„VI GRYFPARTY 2006”Impreza odbędzie się na terenie zamku - zbrojowni książąt mazowieckich w miejscowości Liw (koło Węgrowa) w dniach 16-18 czerwca. Wpadnij do nas a na pewno nie pożałujesz Zapewniamy między innymi:-Pole namiotowe.-Park maszyn.-Konkursy i konkurencje z extra nagrodami.-Pokazy, walk rycerskich i tańca z ogniem.-Zwiedzanie z przewodnikiem zamku i zbrojowni.-Profesjonalne studia areografu, tatuażu i body pircingu.-Ochronę.-Sex show.-Paradę z pochodniami po ulicach Węgrowa w piątkowy wieczór- natomiast w sobotę przejażdżkę połączoną ze zwiedzaniem skansenu ziemi siedleckiej.-Stoiska z gadżetami motocyklowymi.-Samochód do odreagowania…:icon_twisted:Ponadto mega koncerty a zagrają dla nas między innymi:„OUTSIDE”, „DZIKA ŚWINIA”, „REAVEN”, „KWIATY” oraz legenda polskiego rocka zespół „MECH”Bar-stołówka serwować będzie dla przybyłych zimny browarek i ciepłe posiłki 24 godziny na dobę. Wjazd tylko 35zł kierowca, 25zł pasażerW tym wliczone:-znaczek zlotowy-koszulka zlotowa-kiełbaska na ognisko-oraz tradycyjnie w niedzielny poranek kefirek na kaczora;)A także jak co roku zajebista zabawa w naszym towarzystwie.-Amazonki wjazd na imprezę Gratis!!!! Do zobaczenia w czerwcu!!!!Pamiętaj 16-stego czerwca wszystkie drogi prowadzą na zamek w Liwie!!! Kontakt:email: [email protected]www.gryf.riders.plTel. +48 602100856 Mycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Pozwolę sobie odświeżyć temat jako iż termin tuż tuż :biggrin: Program delikatnie uległ zmianie ale raczej na lepsze.W piątek zagra "Mech" a w sobotę "Easy Rider" całkiem niedawno zwany HETMAN :clap: i wiele atrakcji które nie pozwolą wam się nudzić! Zapraszamy!!!! p.s.zapraszam do śledzenia tematu na forum klubowym i zadawania pytań. http://www.kmgryf.fora.pl/viewtopic.php?t=41 Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Fabio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Niewykluczone, że moja skromna osoba zaszczyci Was swoją obecnością w sobotę. :biggrin: :biggrin: :wink: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Tez sie wybieram wraz ze znajomymi. A z programu zapowiada sie ze moze byc srogo :wink: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dziekujemy za zaproszenie, mam nadzieję, że dobrze służą Ci sakwy :wink: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Przybywajcie ,przybywajcie zacni rycerze w nasze skromne progi :wink: :wink: :biggrin: :biggrin: :flesje: :) :banghead: :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Trza znowu temata na początek listy przesunąć. No ludzie!!! Nie siedzieć w chałupach, nie szwendać sie po ulicach, tylko jutro palic sprzęty i jazda do Liwu!!! Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja juz na 100% jade, razem z kumplem (Goldas) i dziewczyna (Zephyr) ;) A jest szansa ze bedzie sie oj dzialo ! ;) Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wściekły Łoś bedzie w dosyć licznym składzie. Tylko jak my tacy pijani pojedziemy na ta pradę z pochodniami? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jak nie będzie chętnych na paradę z pochodniami motocyklową, to zrobimy paradę z pochodniami pieszą ;) Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Liwu!!do LIWA :banghead:,cholera zlot 5km odemnie a ja mam inne plany :banghead: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 No i jak tam? Kto oprocz mnie byl? Kogo moglem poznac a sie nie udalo? :icon_razz: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja byłem. I kilka innych osób też. Fajna imprezka była. Dobre kapele, ciekawa lokalizacja, i ogólnie wesoła zabawa. Kilka fotek znajdziecie TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Heheh...Marta widze sie na zdjecia zalapala ;) Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Ja tez bylem :P I to zupelnie przypadkowo, bo akurat wybralem sie na motocyklu do znajomych, do pobliskiego Wegrowa. I jak juz bylem tak blisko to nieomieszkalem wstapic na pewien czas na zlocik do zamku :lapad:Tez mi sie podobalo :PTen czlowiek na fotce Liw1_90 z albumu Pompki mial wypadek dwa kilometry przed zlotem, zderzyl sie z matizem. Pomagalem mu zbierac motocykl z ulicy... mialem watpliwa przyjemnosc widziec wszystko z przydroznej knajpy. Na szczescie nic mu sie nie stalo, po 10 min wsiadl na lekko uszkodzona maszyne (nawet nie wiem jaki to byl motocykl) i dojechal na zlot. Potem jeszcze chwilke z nim rozmawialem; bardzo mily gosc ;) Pozdrawiam Edytowane 19 Czerwca 2006 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi