karol1001 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Noo Sligier&Klaudiusz chyba dotarły wasze motocykle! Dzisiaj byłem w PolandPosition i właśnie rozpakowywali dwa lśniące Intrudery 1800 :icon_exclaim: Nie wiem czy jest czego, ale gratuluje :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Lejdis end Drzentelmen!jakbykto nie załwarzył GrzegorzR1 ma dzis urodziny :banghead: ;) :lalag: ;) ;) :) wiec jeszcze raz zdrowka,zdrowka, zdrowka, powodzenia w cupie i spelnienia marzen(troche banalnie zabrzmi, ale chyba o to nam wszystkim chodzi :cool: ) KIEDY IMPREZA??? Edytowane 12 Marca 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Lejdis end Drzentelmen!jakbykto nie załwarzył GrzegorzR1 ma dzis urodziny :biggrin: :) :lalag: ;) :biggrin: :buttrock: wiec jeszcze raz zdrowka,zdrowka, zdrowka, powodzenia w cupie i spelnienia marzen(troche banalnie zabrzmi, ale chyba o to nam wszystkim chodzi :cool: ) KIEDY IMPREZA??? Dzięki dzięki dzięki ;) za gorące życzenia , a co do imprezy to na najbliższym spotkaniu na pewno wypijemy :flesje: nie jedną flaszeczkę . Pozdrawiam... Edytowane 13 Marca 2007 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Noo Sligier&Klaudiusz chyba dotarły wasze motocykle! Dzisiaj byłem w PolandPosition i właśnie rozpakowywali dwa lśniące Intrudery 1800 :rolleyes: Nie wiem czy jest czego, ale gratuluje :crossy: :lapad: :icon_mrgreen: :wink:Nasze dotarły w Piątek - nowiuteńkie GIXERy :buttrock: :icon_mrgreen: Grzegorz, wszystkiego najlepszego :flesje: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Grzesiu wszystkiego najlepszego !!! spełnienia marzeń i czego tam sobie zapragniesz no i oczywiście drugiego miejsca w CUPie :) ;) :icon_razz: Spóźnione ale szczere, niestety cały czas siedzę u tych żabojadów i mam ograniczony dostęp do netu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Grzesiu wszystkiego najlepszego !!! spełnienia marzeń i czego tam sobie zapragniesz no i oczywiście drugiego miejsca w CUPie :icon_eek: :icon_eek: :buttrock: Spóźnione ale szczere, niestety cały czas siedzę u tych żabojadów i mam ograniczony dostęp do netu :evil: Dzięki wszystkim za życzenia :D . Mam rozumieć że pierwsze miejsce rezerwujesz dla Siebie Arku :) Pożyjemy zobaczymy. :lapad: Tylko że byś chrypki nie miał po powrocie i coby Cię język nie bolał... :( Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Podstawa to orientacja wszystkiego najlepszego Grzesiu a i pierwszego miejsca w CUPie. (Dla zainteresowanych Centrum Usług Pocztowych) He He He. Pozdrawiam Michał. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 2day jest ten mityng logistyczno-organizacyjny bo jakoś tak szesnastego miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hehe zjeby wlasnie odbylem pierwsza jazde moim literkiem i powiem jedno kuuuuuuurrrrrrrwwwwwaaaaaaa :buttrock: :banghead: niech sie tylko pogoda utrzyma, a dotre go w 3 dni :( zdjecia postaram sie wrzucic dzisiaj lub jutro z naciskiem na jutro , bo dzis ide sie koncertowo zaczarowac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 spotkanie w sprawie poznania przekładamy na następny tydzień - piątek 20.00, miejsce do ustalenia, bodzyn - gratulacje :icon_mrgreen: teraz zostało ci tylko powkurwiać pana na policyjnym BMW i głupków w Vectrze z Uwaga Pitrat! :banghead: i przyjmiemy cie do WTT hahahhahhahaha w przyszłym tygodniu, jak pogoda dopisze, zobaczymy jak to twoje maleństwo śmiga :( pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Bodzyn gratulacje. A ja właśnie sprzedałem swoją R1 :) i czekam na nowy skuter. :D Pomału ogarnia mnie frustracja że to tak długo trwa. :D Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 no co ty?erłan poszed? za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 no co ty?erłan poszed? za ile? ano poszedł za całe 17tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Pierdu pierdu młodzieży :) ;) :biggrin: a Madee ma dzisiaj urodziny !!!!!!!!Madzia sto lat , zdrufka i setek kilosów gładkiego jak pupcia niemowlaka asfaltu.ZDROWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Pierdu pierdu młodzieży ;) ;) ;) a Madee ma dzisiaj urodziny !!!!!!!!Madzia sto lat , zdrufka i setek kilosów gładkiego jak pupcia niemowlaka asfaltu.ZDROWIE dzieki za zyczenia, lansik :crossy: i kawe :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi