grzegorzR1 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 - Geniu erłan jeszcze stoi w garażu ;) ale Gsxr 600 napewno będzie i to nie wykluczone że K6. :icon_mrgreen: -Martuniu jak Ewa to jest(Delta) będzie mogła to oczywiście ją wezme ze sobą , ale jest powiedzenie że się nie bierze drzewa do lasu ;) Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 noo, wreszcie cos tu sie kreci ;) bede czekac na szczegoly. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 :D :biggrin: :wink: hihihihihih .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 -Martuniu jak Ewa to jest(Delta) będzie mogła to oczywiście ją wezme ze sobą , ale jest powiedzenie że się nie bierze drzewa do lasu :bigrazz: Pozdrawiam....Kurna,załatwić Wam opiekunkę do dzieci? heheheehh...Zrób chociaż raz wyjątek ..plisss... :P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 no kurna! skoro sam Pan Prezes rzuca temat to chyba trzeba bedzie poszukac terminu i sie jakos pojawic tylko niestety zeby sie wyrobic nastepnego dnia do pracy to chyba zmechanizowany bede musial byc znowu :icon_evil: ciapągi mi skasowali.. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ej, koledzy!! kto mie wytnie taka ladna fote w lewym winklu do avatara? bo nie umim, a chcem miec BTW, Prezes niech uaktualni dane w profilu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Jak wszyscy to może i ja :icon_mrgreen: :bigrazz: :buttrock: Gdzie się stawić? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ej, koledzy!! kto mie wytnie taka ladna fote w lewym winklu do avatara? bo nie umim, a chcem miec BTW, Prezes niech uaktualni dane w profilu :) To co to tak ładnie w zielone poszedłeś :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Jak wszyscy to może i ja :crossy: :flesje: :) Gdzie się stawić? :flesje: ooo,, nie wierze wlasnym oczom :flesje: :biggrin: redka-fredka? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ooo,, nie wierze wlasnym oczom ;) :icon_eek: redka-fredka? :lapad: phi :bigrazz: redek? nooo.... to całkiem niezły pomysł, byle nie to niebieskie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 phi :buttrock: redek? nooo.... to całkiem niezły pomysł, byle nie to niebieskie :lapad: gdzie Ty sie tak dluuugo podziewalas, jakis wyjazd byl czy co? :icon_eek: dopla, bo dawno nic nie bylo, trzymam za slowo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 gdzie Ty sie tak dluuugo podziewalas, jakis wyjazd byl czy co? :cool: raczej "czy co" :buttrock: :bigrazz: Do zo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 To co to tak ładnie w zielone poszedłeś :) :notworthy:o ktorym zielonym mowisz? byly trzy :smile: a gleba byla na piachu prostu za mala patelnia - bo piasek byl i mi sie kolo zarylo, ale z tego foty nie mam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 o ktorym zielonym mowisz? byly trzy :flesje: a gleba byla na piachu prostu za mala patelnia - bo piasek byl i mi sie kolo zarylo, ale z tego foty nie mam :notworthy: Miałem na myśli Sławiniaka, jak wyjechałeś a później ładnie machałeś do kamerki :smile: :) . Jak wrócę do domu to coś wykombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Miałem na myśli Sławiniaka, jak wyjechałeś a później ładnie machałeś do kamerki :notworthy: :) . Jak wrócę do domu to coś wykombinuję.nie nie, chce to na stricie - co zapodawalem linka (z fotobike) pare stron wczesniej na HWp.s. tu tez sie pochwale - zdalem prawko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi