Fenix69 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Hmmm.łoimy ten czwartek,info na privapozdro :) No i się popiło deko hehehehe .... ..... a co do reszty toście się naodgrażali - tylko efektu widac nie było :) Edytowane 16 Listopada 2006 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 NO to sezon sie nie kończy ....nawinołem dziś jeszcze pare ładnych kilometrów....ale już chyba Zima niedlugo nas zastanie i sie skończy dobre....Ale na forum widze spokojnie wiec nie latacie już nic?? teraz akcja sie przeniosła do miejsc ze złocistym trunkiem... hehehe :clap: pozdro 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Naprawdę się tu nic nie dzieje - coś słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Naprawdę się tu nic nie dzieje - coś słabiutkono to sobota najbliższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Przegoniłem maszynę po toruńskiej, fajnie się jeździ pod koniec listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 dobra dzieciaki - prezes klubu (tfu... wszędzie te kluby) HW stawia oficjalny wniosek, co by się odczłowieczyć trochę na mieście, np w piątek 08.12.2006, co wy na to ??? dzieci i starcy proszeni o pozostanie w domach :crossy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 np w piątek 08.12.2006, co wy na to ??? No w końcu jakiś konkret :buttrock: , to łoimy :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 jakieś karty klubowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) :banghead: obecność obowiązkowa ,trzeba sprawdzić kondycję "prezesa" :D :)Edit:BTW już jakoś rok mija od powstania HW :) ;)Edit2: raczej minął :wink: Edytowane 26 Listopada 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Może być coprawda mam szkołe ale na trzeźwo przeważnie też nic nie kapuje z tego co psorek mówi więc zgłaszam swoją obecność. Pozdrawiam MłodzieŻówka. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) dobra dzieciaki - prezes klubu (tfu... wszędzie te kluby) HW stawia oficjalny wniosek, co by się odczłowieczyć trochę na mieście, np w piątek 08.12.2006, co wy na to ??? dzieci i starcy proszeni o pozostanie w domach :icon_question: pozdro600 Termin jak najbardziej odpowiedni Ja jestem. :smile: :crossy: Miło będzie znowu zobaczyć wasze mordki bo po mału zapominałem jak wyglądają. :icon_twisted: Do miłego.... Pozdrawiam.... Edytowane 26 Listopada 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Grzesiu!!pchnąłeś juz tego erłana?? gixercup czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Grzesiu,zabierz ze sobą Deltę plis.... :) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi