Śliwa Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Grzesiu :lalag: mam już założony nowy łańcuch ;) zajebałem Lobo'wi tylko ciiichosza, coby się nie wydało :buttrock: Także możemy gdzieś lecieć w ten weekend :flesje: z tym że w sobotę mam czas tylko do 15:30 :biggrin: - co Ty na to :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Grzesiu :lalag: mam już założony nowy łańcuch :flesje: zajebałem Lobo'wi tylko ciiichosza, coby się nie wydało :bigrazz: Także możemy gdzieś lecieć w ten weekend ;) z tym że w sobotę mam czas tylko do 15:30 :biggrin: - co Ty na to :bigrazz: Ok spoko ;) będziemy cicho pisać :buttrock: cobayLobo się nie dowiedział że ma sprzęta bez łańcucha :crossy: . A co do wypadu to można traske skrócić. To jak 9.30 Bankowy? Ewentualnie godzina i miejsce do ustalenia. A reszta czeladzi co się nie odzywa? ;) Czekacie na imienne zaproszenia?Tylko nie wykręcać się pracą. Pozdrawiam... Edytowane 6 Października 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) To jak 9.30 Bankowy? Znaczy się że dzisiejszy wieczór na trzeźwo :biggrin: - no dobra niech i tak będzie... to wymyśl w takim razie trasę :bigrazz: !!! Zmiana planów !!!Jutro ustawiamy się ok. 11:00 na Bankowym na jakąś bliżej nieokreśloną krótką przejażdżkę , natomiast w niedzielę jest ustawka na Bankowym o godz. 9:00 i lecimy nad morze :lalag: Kierunek - Krynica Morska ;) Edytowane 6 Października 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Chęci mam ale to zamało. Więc bacznie czuwam i może na jakieś latanie się załapie bo w ten weekend szkoła no i mecz, może wreszcie wygramy. Ps. Czeladz no ładnie niedługo bedziesz chciał żeby ci insekty z szybki przecierać he he he Pozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Chęci mam ale to zamało. Więc bacznie czuwam i może na jakieś latanie się załapie bo w ten weekend szkoła no i mecz, może wreszcie wygramy. Ps. Czeladz no ładnie niedługo bedziesz chciał żeby ci insekty z szybki przecierać he he he Pozdrawiam A o smarowaniu łańcucha to nie zapomniałeś :biggrin: he he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 A reszta czeladzi co się nie odzywa? :biggrin: Czekacie na imienne zaproszenia?Tylko nie wykręcać się pracą. Pozdrawiam... Wizyta u teściów :bigrazz: :lalag: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Lata ktoś dzisiaj?Tak w okolicach 19-22?Może na tymbarka do 2oo?Ludzie, sprężyć dupska :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Lata ktoś dzisiaj?Tak w okolicach 19-22?Może na tymbarka do 2oo?Ludzie, sprężyć dupska :biggrin: My już sprężyliśmy swoje cztery literki :banghead: i nawineliśmy jakieś 700km. TraskaW-wa-Krynica Morska-W-wa. Dzięki za miły wypad , obiadek pyszny oraz wspaniały deser. :banghead: Do miłego a Ci co nie byli niech żałują :biggrin: . Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No tośmy wrócili, ja już jestem po cieplutkiej kompieli i właśnie otwieram zasłużony dzisiaj bronksik :biggrin: Generalnie było zajebiście (byłoby mega zajebiście gdyby nie siakieś 300 km w deszczu...), ile to żeśmy Grzesiu dzisaj w sumie zrobili - będzie z ponad 700 km'ów nie :banghead: :banghead: Bałtyk zimny, fale były nawet nawet, dorszyk z talarkami - mniam, mniam generlanie :biggrin: P.S. ch*j w dupę staremu dziadowi w merolu który poszedł ze mną na czołówkę :flesje: , zrobiło mi siuę cieplutko nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 a my wczoraj sprężaliśmy zady do Augustowa i też prawie 700 pękło ;) pogoda miodzio , wacha tania jak nigdy dotąd , zakręty z pięknym asfaltem przed Augustem malyna no i obwodnica Ostrowi Maz. ( teraz już tak nie kładą asfaltu :banghead: ) można lecieć na zaciętej manecie :flesje: a tak poza tym jedna shimma zakończona na trawie ( ale ustana :banghead: ) dwa mandaty , zabrany jeden dowód i to wszystko tylko na dwa spotkania z władzą i 6 sprzętów...starzejemy się :biggrin: :biggrin: pees. ale nareszcie obw. Radzymina poprawiają.... :) pees2. i jeszce ciekawostka na koniec.. w nieoznakowanych brykach blachy zmieniają co tydzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 No to fajnie chłopcy, że daliście wcześniej znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 No to fajnie chłopcy, że daliście wcześniej znać... Rozumiem że masz pretensje do TURKA, bo info o wypadzie do Krynicy wisi jak wół http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=748067 większą czcionką się nie dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 No to fajnie chłopcy, że daliście wcześniej znać... a nie miałeś znowu szkoły :banghead: pees. decyzja zapadła o 23 z groszami... nie łam się :banghead: sezon jeszcze trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Siema A ja niestety nie mogłem śmignąć do Krynicy bo leżałem jeszcze mało przytomny w domu po ostrej parapetówie :banghead: :banghead: PS.Cały tydzień ma być w miarę ładny więc dawajta znać o śmiganiu po robocie :biggrin: PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Rozumiem że masz pretensje do TURKA, bo info o wypadzie do Krynicy wisi jak wół http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=748067 większą czcionką się nie dało... Mój błąd :banghead: a nie miałeś znowu szkoły :biggrin: pees. decyzja zapadła o 23 z groszami... nie łam się :biggrin: sezon jeszcze trwa... Heh, no właśnie miałem :banghead: Właśnie zszedłem z moto. ku*wa! Ależ miałem dziś podbramkowych sytuacji. UWAŻAJCIE NA ROSOŁA!!! TEN NOWY ASFALT JEST JAK LODOWISKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi