syska Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 ja proponuje addidaski i koszulke, co Ci nie zakrywa...yyyy....no....pepka, taka ladna kolorowa,odblaskowa :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 next time jade w szortach i koszulce bo przy tak wolnej jeździe tylko sie spociłem pod tymi wszystkimi grubymi ciuchami :icon_twisted: i w czapeczce adidasa, i w klapkach.... a z ta koszulka, to przychylam się do zdania syski, pępek masz........ normalnie obłędny :icon_mrgreen: :notworthy: :icon_razz: :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 next time jade w szortach i koszulce... co to, to nie :icon_twisted: z nami jeździ się tylko w dresach :icon_twisted: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 no zapomnieliście o bialych skarpeteczkach frote :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: dziś sobie takie zanabęde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Zapomnieliście stylizacji motorku, np. napis PIONIER na owiewkę i czad!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 no zapomnieliście o bialych skarpeteczkach frote :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: dziś sobie takie zanabęde a złotą "obrożę" na szyję masz? :icon_mrgreen: Pamiętaj, żeby na następny lansik zaprezentować się światu jak należy.... Trzeba dbać o wizerunek :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) i jeszcze koniecznie z "moherkiem" na klacie :icon_twisted: :icon_mrgreen: of korz :icon_twisted: Edytowane 16 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) a złotą "obrożę" na szyję masz? :icon_twisted: Pamiętaj, żeby na następny lansik zaprezentować się światu jak należy.... Trzeba dbać o wizerunek :icon_twisted: miałem kupić sobie nowe buciki :icon_mrgreen: ale cóż czego nie robi się dla dobrego lansu kupuje łańcuch. :icon_mrgreen: A sweterek mam, jak macho i twardziel może nie mieć sweterka. hiihihihihihihih Do następnego śmigania. Edytowane 16 Maja 2006 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 co za oszczerstwa... :icon_mrgreen: Mówiłam przeciez, że grzeczne latanie jest :icon_twisted: ...dlatego tez napisalem ze plota... wrecz obrzydliwe pomowienia... wszedzie pelno tego czarnego PR-u... ehhh... :icon_mrgreen: ...a co do magistrowej koszulki to wydaje mi sie ze w gre wchodzi tylko taka 'siatkowa' - bedzie i pepek i moher i stanowisko glownego lansera-bouncera :icon_twisted: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 proponuję wykonac zaplanowaną akcje w przyszłym tygodniu :icon_twisted: w tym czasie kazdy kompletuje strój i robimy przegląd pod Zygmusiem :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ano i ja jezdem ....Stwierdzam bardzo subiektywnie że debeściak jestem :icon_twisted: Z pizzerii do wejścia do pracki (po uprzednim odstawieniu moto i przebraniu się) w jakieś 25 min. Cholera a ja wcale szybko nie jechałem :notworthy: Za nalepeczki to browara od sztuki :icon_mrgreen: :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Do zobaczyska lansersko-dresiarska młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 proponuję wykonac zaplanowaną akcje w przyszłym tygodniu :icon_twisted: w tym czasie kazdy kompletuje strój i robimy przegląd pod Zygmusiem :icon_twisted: :icon_mrgreen: ...znaczy co, ze niby mialbym dl-ke z owadow oskrobac... eee... to ja chyba nie jade :icon_mrgreen: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 mialbym dl-ke z owadow oskrobac robimy konkurs na najbardziej zaowadzonego sprzeta !!! MEGA KILLER FLY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 robimy konkurs na najbardziej zaowadzonego sprzeta !!! MEGA KILLER FLY no nie, akcja jest nie fair!!! Jakbym tydzień temu sprzęta po mazurach nie umyła to byłabym liderem, a teraz co??Popierdółka... :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Tera sie nie mówi liderem ino liderkom :icon_twisted: Liczom sie te muchi nie tylko na moto ale na kasku i kurtałce tyż :icon_mrgreen: Punkty razy 10 za muchi między zembami :icon_twisted: Yeah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi