grzegorzR1 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 nie czaepiaj się samochodów, ja w samochodzie dużo fajnych imprez przeszedłem :icon_twisted: Szczególnmie te imprezki w Poznaniu :icon_exclaim: Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Szczególnmie te imprezki w Poznaniu :icon_exclaim: Pozdrawiam.... Nie to już nie te lata. Teraz jestem bardzo grzecznym chłopcem. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Nieśmiało powiem wytrzeźwiałem. Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 a co tu taka CISZA może jakaś imprezka ?? :icon_mrgreen: dzięki za :buttrock: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 a co tu taka CISZA może jakaś imprezka ?? :buttrock: ja jestem ZA :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) No dobra,słuchajcie, powtórka z rozrywki?sobota-niedziela ma być ładna pogoda(być może ostatni wekeend)-może by tak gdzie poleciał?? :clap: może jakieś propozycje :clap: ??może coś z noclegiem?:)mile widziany plecaczek :) :biggrin: Tylko nie zastanawiać się zbyt długo :) Pozdrawiam... Edytowane 3 Października 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 mile widziany plecaczek :) :) słyszałem, że przy okazji plecakowania nauczyłeś się Grzesiu na koło stawiać :clap: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ojjjj tak tak,1-2-3 i na kole :clap: nigdy wczesniej nie miałem takich doznań z jazdy na kole :) :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 siemano!dzis mam ostatni dzien zakazu prowadzenia pojazdow:) niedlugo nastapi powrot na ulice :) chcialoby by sie komus jakos za tydzien mnie podrzucic do Pawla do pruszkowa po sprzeta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 No dobra,słuchajcie, powtórka z rozrywki?sobota-niedziela ma być ładna pogoda(być może ostatni wekeend)-może by tak gdzie poleciał?? :flesje: może jakieś propozycje :buttrock: ??może coś z noclegiem?:crossy: Qrwa mój łańcuch na pewno już się nie nadaje na dłuższy wypad, mam w sumie nowy, ale Pablo założy mi go dopiero w przyszłym tygodniu, bo teraz nie ma już czasu :( mile widziany plecaczek :) :) he he he czekaj, niech tylko Twoja żona na 4um wejdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EviDelta Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Hehhhh Areczku:) wszystko pod kontrolą :) jak narazie:) Pozdr Ewa Edytowane 5 Października 2006 przez EviDelta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Hehhhh Areczku:) wszystko pod kontrolą :) jak narazie:) He he he:) no proszę, tak myślałem ze długo nie będziemy musieli czekać na reakcję :) Pozdro Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 He he he:) no proszę, tak myślałem ze długo nie będziemy musieli czekać na reakcję :) Pozdro Arek Tyle tego co sobie pogadacie i się pośmiejecie:)a ja i tak będę robił swoje :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Tyle tego co sobie pogadacie i się pośmiejecie:)a ja i tak będę robił swoje :bigrazz: Pozdrawiam hahahahahahahaha... permanentna ingiwilacja :biggrin: zobaczymy jaki twardy jesteś, jak żona weźmie jakiegoś ogiera na plecaka, albo jakiś ogier weźmie żonę - bez skojarzeń :lalag: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) hahahahahahahaha... permanentna ingiwilacja :lalag: zobaczymy jaki twardy jesteś, jak żona weźmie jakiegoś ogiera na plecaka, albo jakiś ogier weźmie żonę - bez skojarzeń ;) pozdro600 Inwigilacja inwigilacją a bawić trza się dalej :flesje: A co do ogiera to raczej nie ma obaw jeżdzi sama :biggrin: chyba, że ja czegoś nie wiem :bigrazz: ale jak to mówią " Czego oczy nie widzą to sercu nie żal" :buttrock: Pozdrawiam... Edytowane 6 Października 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi