kuba_gsxr Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Siema Mi tam tempo jazdy odpowiada, a zwłaszcza to na tylnim kole hehe :D Jak będziecie jeździli w niedzielę to dajcie znać smsem bo nie mam neta w domu. A z resztą sam się będę do was dobijał :flesje: PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Dzisiaj o godz. 15:00 na ul. Łopuszańskiej 93 jest mała bibka połączona z otwarciem nowego warsztatu motocyklowego BOSMOTORCYCLES http://bosmotorcycles.pl. Ja lecę na 100% - enybady chętny ??? Edytowane 16 Września 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Dzisiaj o godz. 15:00 na ul. Łopuszańskiej 93 jest mała bibka połączona z otwarciem nowego warsztatu motocyklowego BOSMOTORCYCLES http://bosmotorcycles.pl. Ja lecę na 100% - enybady chętny ??? No niestety ja sobie jeszcze poczekam na przejażdżki.Dopiero połowa następnego tygodnia wchodzi w grę :buttrock: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No to kiedy znowu śmigamy? W ten weekend miałem w sobie trochę za dużo "alku" ale w tygodniu nie piję więc mogę codziennie wieczorem pomykać ;) Dawajta znać :biggrin: PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) No to kiedy znowu śmigamy? W ten weekend miałem w sobie trochę za dużo "alku" ale w tygodniu nie piję więc mogę codziennie wieczorem pomykać :crossy: Dawajta znać :crossy: No trochę żeśmy z Grzesiem nawineli w niedzielę: Wawa -> Szczytno -> Nidzica -> Wawa :P ja w sumie mogę dzisiaj polatać, ale z racji tego że już wcześnie robi się ciemno preferowałbym jazdę w obrębie wawy. Ktoś chętny na wieczorny terror miasta :crossy: :biggrin: powiedzmy 18:30 na Bankowym ;) Edytowane 18 Września 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No trochę żeśmy z Grzesiem nawineli w niedzielę: Wawa -> Szczytno -> Nidzica -> Wawa :biggrin: ja w sumie mogę dzisiaj polatać, ale z racji tego że już wcześnie robi się ciemno preferowałbym jazdę w obrębie wawy. Ktoś chętny na wieczorny terror miasta :) :notworthy: powiedzmy 18:30 na Bankowym :icon_razz: sIEma!! Dziś ja nie dam rady ale jutro jeśli ktoś z zgromadzonych bedzie smigał to ja bede........Jakoś wieczorkiem oczywiscie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) moze jakas ustawka w czwartek po 21ej ? :biggrin: albo na piatek lub niedziele po poludniu?? PS: kupie tanio w wawie komplet nowych opon + wymiana :icon_razz: jakby ktos mial 120/60/17 + 180/55/17 jakies sportowe opony to walic na priv! :notworthy: Edytowane 18 Września 2006 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Siema!! :crossy: Widze że tu ucichło coś a akurat chce na jakieś śmiganie z Wami sie umowić jak ktoś jest chętny to czy jutro czy pojutrze czy w piątek to piszcie tu bede kontrolował...... jakoś wieczorkiem oczywiscie a pogoda ma być........ Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) ku*wa powaliły mi sie daty postów - widze że na jutro nie ma żadnej ustawki, więc tym razem ja mówie: jutro 19 na Rosoła (skrzyżowanie z Belgradzką) a potem mały street terror - zmiana miejsca bo już sie tam ustawiłem z Fidelem. Kto chętny? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ndpost&p=731066 Edytowane 19 Września 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ja jestem za moge przyjechać ( na 90%) tylko jednak był bym za stara miejscówka cZyli Bankowym żeby każdy mial blisko....... Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Marudzisz jak stara baba - dojazd to dodatkowe 15 minut jazdy, a więc dzięki mnie dostajesz dodatkowe 15 minut przyjemności. Nie musisz dziękować ;) Jakby co to na jaką SVke mamy wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Marudzisz jak stara baba - dojazd to dodatkowe 15 minut jazdy, a więc dzięki mnie dostajesz dodatkowe 15 minut przyjemności. Nie musisz dziękować :crossy: Jakby co to na jaką SVke mamy wyglądać? no jeśli bede to na Czarna sV .........jak chcesz więcej szczegółów to napisz to ci dopisze.... pOZDro i już nie marudze......Poprostu na bankowym mam po drodze.......hehehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Siema chłopy, nie wiem czy dobrze zrozumiałem. z tym Rosołem ;) do dzisiaj jest ustawka? Jak tak to będę. Tylko napiszcie o której godzinie dokładnie. Przyjadę żółto czarnym sradem :crossy: PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) wypad na TOR do LUBLINA 23.09.06 tu są szczegóły :) http://forum.motocyklistow.pl/Wyjazd-na-TO...ota-t57498.html ;) :crossy: :) Edytowane 20 Września 2006 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ehh Baders... czarna SV? Czarne zawsze najwolniejsze! ;) Trzeba było kupić srebrny! :crossy: Zróbmy tak: o 18.45 na Bankowym i lecimy na Rosoła na spotkanie z ludźmi, a potem jeździć - tak pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi