Madzik Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Plan jest taki by jechac 14 pazdziernika,ale jeszcze niektorzy obstaja za 7 wiec nie wiem dokladnie!!!Zobacz temat "rybol" tam jest napisane wiecej!!!!!! Dziekuje za zdjecia,co Ty mi za okrapna fote strzeliles i kiedy to???????Tomas sprzedal moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Ej Kuba i Madzik :icon_mrgreen: spadajcie na jakieś GG czy cuś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 jakby ktos nie widzial mnie jako 'stritfajta rejsing madafaka' to polecam :icon_mrgreen: http://www.fotobike.pl/gallery/displayimag...album=6&pos=297 A tu mozna obejrzec metamorfoze naszego dzielnego zawodnika :D http://www.motostore.pl/my_images/agjgatkh1157740446.gif PS. 9 i 11 sledze kolejne licytacje giksera600k6 z USA, moze tym razem... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 A tu mozna obejrzec metamorfoze naszego dzielnego zawodnika :D http://www.motostore.pl/my_images/agjgatkh1157740446.gif He he dobre ;) widać że bez owiewek lepiej mu szło - bardziej się złożył :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) dobra dzieciaki, plan mamy taki: ;) spotykamy się jutro - niedziela - o 10.30 na Bankowym, pogoda ma być rewelacyjna, więc nie ma wymówek :D lecimy 200-300km w jedną stronę - najlepiej na północ - wciągnąć rybkę i omówić plany na następny sezon :) kto leci, a kto jest beksą i tempo mu nie odpowiada :icon_mrgreen: :D pozdro600 Edytowane 9 Września 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Qrwa, chyba nie dam rady jednak ;( Edytowane 9 Września 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 A dzisiaj ladna pogoda jest... Moze jakas krotka przebiezka treningowa? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 heh no ja właśnie wróciłem z krótkiej przebieżki, szkoda że wcześniej nie dałeś znać.Z bólem serca muszę spasować z jutrzejszego wypadu - siła wyższa fuck, fuck, fuck, qrwa jego mać :icon_mrgreen: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Lobo Ja jestem :crossy: w wyznaczonym miejscu o podanej godzinie :) Pozdrawiam.... Edytowane 9 Września 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Co tu tak cicho od paru dni? :) Gania ktoś jutro wieczorowo-nocną porą? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Co tu tak cicho od paru dni? :) Gania ktoś jutro wieczorowo-nocną porą? :clap: Jutro raczej nic się nie będzie działo, ale wstępnie na środę się umawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Jutro raczej nic się nie będzie działo, ale wstępnie na środę się umawiamy A jakie są plany na środę? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 A jakie są plany na środę? :) wiesz w tygodniu to nic nadzwyczajnego nie wymyślimy- za mało czasu, więc pewnie jak zwykle spotkanko na Bankowym o 19:00 i krótka przejażdzka w bliżej nieokreślonym celu... Zegrze, Płońsk, wherever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Siema będę sprawdzał forum. jak gdzieś będziecie mieli jakąś ustawkę to piszcie to chętnie polatam z wami. już mnie nerwica w chacie bierze wieczorami. Qbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ustawka jutro tj. 13 września (środa) o 19:00 jak zwykle na Bankowym (przy pomniku Słowackiego) polecimy sobie gdzieś na kawkę tudzież na jakąś szamkę. Dokładny destination ustalimy sobie na miejscu - enybady chętny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi