pozdro600 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 3 pazdziernika konczy sie sadowy zakaz prowadzenia pojazdow :bigrazz: wiec jak nie zrobie prawka do tego czasu to biere 5pak do reki i sru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 nie ma mnie, :bigrazz: wracam w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 nie ma mnie, :biggrin: wracam w niedziele a kiedy twoje 3/4 wraca do stanu używalności :bigrazz: (widziałem, widziałem) - zobaczymy Cie jeszcze w tym sezonie na Bankowym czy nie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Jak tam terroryści, żaden nie zjechał jeszcze do domu po obławie na siekierkowskim? ;) Ja właśnie dotarłem...Koniecznie wrzućcie foty po powrocie, mam nadzieję, że zaje**ście wyszliśmy w blasku "niebieskich fleszy" ;) :D To co, jutro powtórka? Mogę dołączyć tak około 22:30 :D Pozdro!!! :icon_mrgreen: :) Edytowane 7 Września 2006 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 czyżby koledzy dali się złapać ?? :icon_mrgreen: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Siema Szukałem właśnie ludzi z którymi mógłbym pośmigać wieczorami po Wawie. Ku..ica mnie strzela w chacie już. Gixer stoi w garażu i tylko czeka do weekednu. Dajcie znać gdzie się dzisiaj umawiacie to chętnie podskoczę i wypjaram trochę paliwka.... PozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 KUBA przyjezdzaj do Wroclawia tu zawsze ktos z Toba posmiga!!!!! :icon_mrgreen: AAA Kuba przeslij mi prosze zdjecia z Moto GP [email protected] z gory dzieki buziaki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Jak tam terroryści, żaden nie zjechał jeszcze do domu po obławie na siekierkowskim? biggrin.gifJa właśnie dotarłem...Koniecznie wrzućcie foty po powrocie, mam nadzieję, że zaje**ście wyszliśmy w blasku "niebieskich fleszy" mrugacz.gif biggrin.gifTo co, jutro powtórka? Mogę dołączyć tak około 22:30 crossy.gifPozdro!!! buttrock.gif flesje.gif Witam, Dzieki wszystkim za wczorajszy wieczorek :icon_mrgreen: bylo milo hehehe, a dla tych co nie byli 2 zdjecia z oblawy policyjnej na ktora sie natknelismy po przejechaniu siekierkowskiego ..... tak tak wszyscy jechali przepisowo 50 hehe wawa1 wawa2 bylo nas kilkanascie motorkow, wszystkim zabrano dokumenty, przewalili przez kompa, jak sie okazala ze wszystko ok, to dostalismy pouczenie ze robia notatke i jak sie to powtorzy to bedziemy wzywani do sadu buahahaha, zastanawiam sie tylko pod jakim zarzutem? bo powodem zatrzymania byla kontrola drogowa.... pozdrowionka 4 all aaa byla tam jedna dziwczyna na niebieskiej R6 ktora sie skarzyla ze nie ma kolezanek na plastikach, dziwczyny z wawy ujawniac sie ;) niestety za szybko sie zwinelismy i nie zdazylismy sie dogadac zeby tu zajzala - next time Edytowane 8 Września 2006 przez yezoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 KUBA przyjezdzaj do Wroclawia tu zawsze ktos z Toba posmiga!!!!! :icon_mrgreen: AAA Kuba przeslij mi prosze zdjecia z Moto GP [email protected] z gory dzieki buziaki!!!!!!!! Hehe a co miałaś na myśli o tym śmiganiu razem.............. ;) już za raz wyślę Ci fotki pozdroQbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Joł madafakaz, jutro ma być ładna pogoda - proponuję skoczyć gdzieś na obiadek tak ze 150-200km za wawę ;) . Np. traska Wawa->Szczytno->Olsztynek->Wawa lub też co kolwiek innego. Ustawka o 10:00 na Bankowym - enybady chętny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 KUBCIU,a ty odrazu o tym ;) :icon_mrgreen: ......jedziecie do Rybnika??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Witam, Dzieki wszystkim za wczorajszy wieczorek ;) bylo milo hehehe, a dla tych co nie byli 2 zdjecia z oblawy policyjnej na ktora sie natknelismy po przejechaniu siekierkowskiego ..... tak tak wszyscy jechali przepisowo 50 hehe wawa1 wawa2 bylo nas kilkanascie motorkow, wszystkim zabrano dokumenty, przewalili przez kompa, jak sie okazala ze wszystko ok, to dostalismy pouczenie ze robia notatke i jak sie to powtorzy to bedziemy wzywani do sadu buahahaha, zastanawiam sie tylko pod jakim zarzutem? bo powodem zatrzymania byla kontrola drogowa.... no i na co wam to wszystko było :icon_mrgreen: a trzeba się było po prostu na kebabcia z nami kulturalnie przejechać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 ubaw co nie miara, zlot na swietokrzyskim zaliczony, mozna bylo postac, posmiac sie troszke :icon_mrgreen: no i miny przejezdzajacych kirowcow 30km/h patrzacych na grupe ludzi na moto otoczonych przez policjie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Joł madafakaz, jutro ma być ładna pogoda - proponuję skoczyć gdzieś na obiadek tak ze 150-200km za wawę :D . Np. traska Wawa->Szczytno->Olsztynek->Wawa lub też co kolwiek innego. Ustawka o 10:00 na Bankowym - enybady chętny :icon_mrgreen: Chyba że dzisiaj pijemy :) - jak tam Młody wygląda sytauacja z tym dzisiejszym "piwkiem" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 KUBCIU,a ty odrazu o tym :D :icon_mrgreen: ......jedziecie do Rybnika??????? Oczywiście, że jedziemy. Ale chyba już nie motorami tylko samochodem przyjedziemy. Tomek sprzedał motor..... Ale będziemy na 100%. Tylko musicie nam dać jeszcze dokładne info. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi