madee Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 właśnie się widziałem z kierowcą autobusu :wink: garnek jest zajebisty na maxa :clap: w niedzielę/poniedziałek testy :D :) W poniedziałek 19:15 na Bankowym mogę zacząć pomagać Ci testować :icon_razz: Latamy? :) Kto się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ooooo, właśnie otworzyłem oczka. Pogoda do bani (u mnie nawet pokropuje) Skoro powiedziałem „A” otwierając oczka to trzeba powiedzieć i „B” otwierając browarka. Dziś nie latam. Miłego śmigania dla odważnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 spoko młody... widzę, że ok 12ej przejaśnienia i trochę słońca - jak się potwierdzi, to wpadniemy do ciebie :icon_razz: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 spoko młody... widzę, że ok 12ej przejaśnienia i trochę słońca - jak się potwierdzi, to wpadniemy do ciebie :icon_razz: pozdro600 Zapraszam, zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 p.s. czy zaczyna Ci sie w tu znów bardziej podobac? Nigdy mi sie nie przestało podobać.....nie rozumiem pytanka :icon_razz: A poniedziałek mi pasi. No chyba ,że aura zadecydowała by za nas. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 w poniedziałek to mieliśmy :icon_razz: a nie śmigać.ustalcie zeznania przed przesłuchaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Kto miał :banghead: ten miał :banghead: . Ja moge :banghead: bo później do arbajtu. A kto będzie przesłuchiwał :buttrock: :icon_razz: Edytowane 14 Maja 2006 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 w poniedziałek to mieliśmy :icon_razz: a nie śmigać.ustalcie zeznania przed przesłuchaniem no no..temat nadal aktualny... :buttrock: jutro ustalimy szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) to zdecydujcie sie czy latamy czy siedzimy?? mi pasi czwartek, co wy na to?? mieliscie to juz wczescniej ustalic, bo nie wiem czy dam rade?? czy jutro to nie za pozno?? gdzie sie podzial Lobo?? :icon_razz: pees.i juz wszystko jasne!! pozdro500 :buttrock: Edytowane 14 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 heheh... ja nie będę palcem pokazywał, kto chce pić od poniedziałku :) ja jutro latam - pić mogę od środy... ;) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 heheh... ja nie będę palcem pokazywał, kto chce pić od poniedziałku :) ja jutro latam - pić mogę od środy... ;) pozdro600 no dobra w ostateczności możemy jutro o tej 19.15 polatać :( :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 właśnie się widziałem z kierowcą autobusu :( garnek jest zajebisty na maxa ;) Nom,garnek zajefajny :D tylko to malowanie jakieś takie... :P Ja bym wolała inne :) PS.Miło było z Wami pojeździć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Nom,garnek zajefajny :D tylko to malowanie jakieś takie... :P Ja bym wolała inne ;) PS.Miło było z Wami pojeździć :P dziś nawet bałem się go dotknąć, tak go pilnował. :) :( :D Dba o niego chyba bardziej niż o mój motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 dziś nawet bałem się go dotknąć, tak go pilnował. :( :D :D Dba o niego chyba bardziej niż o mój motocykl. hehe, dziwne....A Twoj motocykl to powinien przeciez dbać szczegółnie :) Do zobaczenia dzisiaj o 19:15. p.s. Tempo emeryckie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 wczoraj umyłem troche mojego brudasa, wiec moze wpadne dzis na lansik o 19:15 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi