madee Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 To co, jutro gonimy :bigrazz: Syskę od 19:00? :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 To co, jutro gonimy ;) Syskę od 19:00? :icon_razz: :buttrock: ciekawe o której i gdzie Ją dopadniemy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 buahahaaahahhahaha, ale mnie bawicie, hahahahhahahapoczekam na WAS, bo wiecie, nie mam jeszcze skóry :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 buahahaaahahhahaha, ale mnie bawicie, hahahahhahahapoczekam na WAS, bo wiecie, nie mam jeszcze skóry :icon_razz: wlaśnie dotarla poczta, moje gratulacje.Juto ją dotknę, mogę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam. Jeśli jutro o 19 00 to i ja bym się podłączył. Jak znowu się nie spóźnie, ale cóż najwyżej moja strata. Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 a można wiedzieć, jaka przelotowa? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 pewnie Emerycka 2choć po zmianie Syski będzie Emerycka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Magister, a Twoja Duśka bedzie jutro? hehehe, niech zobaczy co Ty wyprawiasz? hihih :lapad: a tak poza tym, to nie tylko ja beda jutro, ale i inni, ktorzy maja rowniez zacne sprzeta :P proponuje tak: jedni ermerycka, noooo, moze byc 4, a inni 2 lub3, he? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jak już pisałem chętnie się podłączę jutro, ale czy mógłby ktoś napisać gdzie się spotykamy i o której. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) wrrrrr.....zartujesz?ustawka tam, gdzie zwykle :lapad: poczytaj troche uwaznie, co? ;) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Z racji tego że jestem najwolniejszy proponuje co następuje:1. w terenie zabudowanym 50 km/h2. trasa o dwoch pasach dwu kierunkowa rozdzielona pasem zieleni 110 km/h3. olać 1 i 2 i średnia ......... na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jak żaden kataklizm się nie zdarzy to dzisiaj ja też będę Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dzisiaj pośmigałem po zakrętach w Radzyminie, dobra miejscówka do robienia zdjęć. Trochę spamu :-) - tylna opona w Bandicie zamknięta, buty przytarte. Fajne miejsce, znajomy schodził na kolano :-). Pozdrowienia dla Syski, która pilnie szkoli się na nowej maszynie :-). Pawel PS. Czekam na fotki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 :banghead: Dzisiaj pośmigałem po zakrętach w Radzyminie, dobra miejscówka do robienia zdjęć. Trochę spamu :-) - tylna opona w Bandicie zamknięta, buty przytarte. Fajne miejsce, znajomy schodził na kolano :-). hihi, a ostatnio się tak krzywiłeś, że po tym jednym zakręcie śmigałam :buttrock: Mówiłam, że fajne miejsce :banghead: Czy dzisiaj ktoś lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 o 19ej na Bankowym :buttrock: :banghead: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi